Rasta och Espresso House utökar sitt samarbete!

onsdag 12 februari, 2020

Efter ett flertal lyckade pilotsatsningar tar nu Rasta och JDE professionals nästa steg mot att bygga Espresso House Barista Station på samtliga Rasta serviceanläggningar. Byggnationen sätter igång under våren och flertalet anläggningar kommer vara startklara innan midsommar, med en gemensam passion att leverera en kaffeupplevelse i världsklass även utanför svenska centralorter.

Vi ser fram emot att få in Espresso House och deras produkter då varumärket är marknadsledare med hög igenkänning hos gästen. Vårt samarbete i Nyköpingsbro, Mariestad, Värnamo och Ullared har fungerat över förväntan och Espresso House skapar ett mervärde för våra gäster och enheter, säger Mikael Tervaniemi från Rastas ägarfamilj.

Samarbetet är ytterligare ett steg i Espresso House expansionsplaner i Norden. Konceptet Espresso House Barista Station är en satsning man gör i syfte att bredda verksamheten och öka kontaktytorna med människor som inte nödvändigtvis befinner sig inne i städerna. Kaffemodulerna som installeras erbjuder en gedigen kaffe- och te-upplevelse för gästerna.

Det ska bli superkul att utöka samarbetet med Rasta, de fyller en viktig funktion och vi ser fram emot att välkomna gästerna till Espresso House längs vägarna. Förhoppningen är att vår expansion och fina erbjudande skänker folket ute på vägarna lite extra energi och kärlek, säger Johan Gederberg, Expansion Manager Espresso House

Genom detta samarbete förädlas konceptet ytterligare och verksamheten följer tiden. Espresso House är Nordens största kafékedja i sammanhanget och Rasta Group, Sveriges största familjeägda restaurang- och upplevelseföretag.

Presskontakt

Mikael Tervaniemi

mikael@rasta.se