Yrkestrafik

Rastas lojalitetsapp – För dig som har ditt arbete på vägen

Vi på Rasta satsar medvetet på dig som arbetar längs våra vägar. Vi erbjuder bra uppställnings- och tankplatser, dusch (ej i Snapparp, Mantorp och Ullared) samt mat efter dina önskemål. Rastas lojalitetsapp ger dig som reser längs våra vägar bra rabatter.

Vi har bevakad nattparkering för långtradare i Ödeshög, Grums, Väse, Ulricehamn, Hallandsåsen, Nyköpingsbro, Tanum och Håby.

Rastas App

Om du som är yrkeschaufför aktiverar din app på våra anläggningar så erhåller du 10% i direktrabatt och ytterligare 10% i poäng så totalt 20% rabatt per köp. Appen hittar du i Appstore eller Google Play. Visa ditt C-körkort i kassan i restaurangen så aktiverar du appen efter nedladdning.

Ladda ner här för Iphone: https://itunes.apple.com/se/app/rasta/id1456585238?mt=8

Ladda ner här för Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.rasta.rasta

 

Bussresor

Våra anläggningar är anpassade till att kunna serva stora grupper på bästa vis och vår personal har stor erfarenhet att ta hand om många människor samtidigt. För att förenkla för våra bussresenärer så erbjuder vi särskilda menyer för grupper som förbokar sitt besök. Ring till respektive anläggning för menyförslag!

 

Rasta Appen för busschaufförer och bussägare!

Rasta Appen ger alla Bussförare & Bussägare VIP i form av 10% i direktrabatt, rabatter och personliga erbjudanden.

Appen är personligt och ger dig rabatter och personliga erbjudanden. Ladda ner Appen i Google Play eller Appstore och aktivera nästa gång du besöker oss.