Yrkestrafik

Rastas lojalitetsapp  – För dig som har ditt arbete på vägen

Vi på Rasta satsar medvetet på dig som arbetar längs våra vägar. Vi erbjuder bra uppställnings- och tankplatser, dusch (ej i Snapparp, Mantorp och Ullared) samt mat efter dina önskemål. Rastas lojalitetsapp ger dig som reser längs våra vägar bra rabatter.

Vi har bevakad nattparkering för långtradare i Ödeshög, Grums, Väse, Ulricehamn, Hallandsåsen, Nyköpingsbro, Hagsta, Markaryd, Klevshult, Tanum och Håby. Man betalar 100:- för parkering och får 50:- tillbaks för att använda i restaurangen och 30:- att använda till dusch. På Rasta Brändåsen har vi inhägnad säkerhetsparkering, där betalar man lite mer.

Rastas App

Om du som är yrkeschaufför aktiverar din app på våra anläggningar så erhåller du 10% i direktrabatt och ytterligare 10% i poäng så totalt 20% rabatt per köp. Appen hittar du i Appstore eller Google Play. Visa ditt C-körkort i kassan i restaurangen så aktiverar du appen efter nedladdning.

Rasta stamkund  – För dig som besöker oss ofta

Om du inte är yrkeschaufför men stamkund aktiverar du din app på våra anläggningar så erhåller du 10% i direktrabatt per köp. Appen hittar du i Appstore eller Google Play. Du aktiverar appen i kassan efter nedladdning och använder den vid varje köp.

Ladda ner här för Iphone: https://itunes.apple.com/se/app/rasta/id1456585238?mt=8

Ladda ner här för Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.rasta.rasta

Bussresor

Våra anläggningar är anpassade till att kunna serva stora grupper på bästa vis och vår personal har stor erfarenhet att ta hand om många människor samtidigt. För att förenkla för våra bussresenärer så erbjuder vi särskilda menyer för grupper som förbokar sitt besök. Ring till respektive anläggning för menyförslag!

 

Rasta Appen för busschaufförer och reseledare!

Rasta Appen ger alla Bussförare och reseledare VIP i form av 10% i direktrabatt när du handlar. Kommer du med en bussgrupp och har förannonserat ditt besök erbjuder vi rabatter och personliga erbjudanden.

Naturligtvis bjuder vi dessutom på mat när du kommer med passagerare till oss.

Ladda ner Appen i Google Play eller Appstore och aktivera nästa gång du besöker oss.