Yrkestrafik

VIKTIG INFORMATION TILL ALLA YRKESCHAUFFÖRER MED APPEN

Nu äntligen har den stora uppdateringen kommit på appen, som vi längtat!

När du har uppdaterat appen i App Store eller Google Play följer du instruktionerna för att skapa ditt konto som Lastbilschaufför, Busschaufför eller Stamgäst.

Håll utkik för mer nyheter och fina erbjudanden!

Har ni ytterligare frågor vänligen kontakta oss på app@rasta.se

 

Rastas lojalitetsapp  – För dig som har ditt arbete på vägen

Vi på Rasta satsar medvetet på dig som arbetar längs våra vägar. Vi erbjuder bra uppställnings- och tankplatser, dusch (ej i Snapparp, Mantorp och Ullared) samt mat efter dina önskemål. Rastas lojalitetsapp ger dig som reser längs våra vägar, bra rabatter.

Vi har rondering nattetid på våra parkeringar för långtradare i Ödeshög, Grums, Värmland, Ulricehamn, Hallandsåsen, Nyköpingsbro, Hagsta, Markaryd, Värnamo, Kalmar, Klevshult, Tanum och Håby. Vid köp av parkeringsbiljett för 130: – på anläggning erhålls en värdekupong på 50: – och en duschkupong värde 30: -. På Rasta Brändåsen har vi inhägnad säkerhetsparkering, där betalar man lite mer.

Vid ankomst utanför anläggningens öppettider finns på vissa anläggningar möjlighet till sms/app parkering för 130: – (inga värdekuponger erhålls då)

Rastas App

Om du som är yrkeschaufför aktiverar din app på våra anläggningar så erhåller du 10% i direktrabatt och ytterligare 10% i poäng så totalt 20% rabatt per köp på mat & dryck. Appen hittar du i Appstore eller Google Play. Visa ditt C-körkort i kassan i restaurangen så aktiverar du appen efter nedladdning.

Rasta stamkund  – För dig som besöker oss ofta

Om du inte är yrkeschaufför men stamkund aktiverar du din app på våra anläggningar så erhåller du 10% i direktrabatt per köp i restaurangen på mat & dryck. Appen hittar du i Appstore eller Google Play. Du aktiverar appen i kassan efter nedladdning och använder den vid varje köp.

Ladda ner här för Iphone: https://itunes.apple.com/se/app/rasta/id1456585238?mt=8

Ladda ner här för Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.rasta.rasta

Har du frågor kring eller behöver hjälp med appen kontakta oss på app@rasta.se för snabbast betjäning.

Bussresor

Våra anläggningar är anpassade till att kunna serva stora grupper på bästa vis och vår personal har stor erfarenhet att ta hand om många människor samtidigt. För att förenkla för våra bussresenärer så erbjuder vi särskilda menyer för grupper som förbokar sitt besök. Ring till respektive anläggning för menyförslag!

Rasta Appen för busschaufförer och reseledare!

Rasta Appen ger alla Bussförare och reseledare VIP i form av 10% i direktrabatt när du handlar. Kommer du med en bussgrupp och har förannonserat ditt besök erbjuder vi rabatter och personliga erbjudanden.

Naturligtvis bjuder vi dessutom på mat när du kommer med passagerare till oss.

Ladda ner Appen i Google Play eller Appstore och aktivera nästa gång du besöker oss.