Rasta ny samarbetspartner till längdlandslaget

onsdag 12 februari, 2020

Rasta satsar på längdskidåkning och blir Exclusive Partner till landslaget. Som ny partner kommer Rasta bland annat arbeta tillsammans med landslagskocken och ta fram menyer kopplat till längdlandslaget.

– Vi har vägarnas bästa mat som gett energi till otaliga chaufförer och passagerare längs de svenska vägarna. Nu satsar vi tillsammans med längdlandslaget på att ta fram en mer hälsosam kost, likt den som ger åkarna energi i spåret, säger Mikael Tervaniemi från Rastas ägarfamilj.

Avtalet är skrivet över två år och innebär att Rasta nu kan titulera sig Exclusive Partner till Ski Team Sweden X-Country.

– Rasta är ett välbekant varumärke och vi är glada över att de ska samarbeta med vår landslagskock och att vi tillsammans kan ta fram mer hälsosamma menyer som även kan gynna Rastas besökare längs vägarna. Starka och välkända partners ökar möjligheterna för framtida mästerskapsmedaljer och förbättrar längdskidåkningens tävlingsverksamhet. Därför är vi väldigt nöjda över att Rasta nu är en del av vår satsning framöver, säger Ola Strömberg, t f längdchef.

Familjeföretaget Rasta är främst känt för sina uppskattade anläggningar längs vägarna runtom i landet men driver även flera restauranger och arenor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Rasta har sedan tidigare ett stort engagemang inom svensk idrott, vilket i och med det nya samarbetet utökas ytterligare.

– Längdskidor är en klassisk svensk idrott som ligger många varmt om hjärtat. Att förknippas med sporten och de folkkära utövare som finns i landslaget ser vi som oerhört positivt. Förhoppningsvis kan vi också vara med och bidra till fortsatta framgångar i spåret, säger Mikael Tervaniemi.

För mer information:

Mikael Tervaniemi, Rastas ägarfamilj:

mikael@rasta.se / 070-926 25 85