Vecka 41

2016-10-10 - 2016-10-16

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Stekt falukorv serveras med stuvade morötter och kokt potatis

Pasta serveras med kycklingsås

Tisdag

Stekt fläsk serveras med hemlagad raggmunk, alternativt löksås och kokt potatis

Kycklingfile´serveras med dragonsås och ris

Onsdag

Stekt fiskfile´serveras med kokt potatis och en kall räksås

Köttbullar serveras med gräddsås och kokt potatis

Torsdag

Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde

Kålpudding serveras med gräddsås och kokt potatis

Fredag

Hemlagad kalops serveras med potatis och rödbetor

Lördag

Stekt kassler serveras med champinjonsås och ris

Helgmeny: Kokt lax serveras med hollandaisesås och kokt potatis

Söndag

Stekt kassler serveras med champinjonsås och ris

Helgmeny: Kokt lax serveras med hollandaisesås och kokt potatis