Vecka 41
2016-10-10 - 2016-10-16
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Stekt falukorv serveras med stuvade morötter och kokt potatis
Pasta serveras med kycklingsås
Tisdag
Stekt fläsk serveras med hemlagad raggmunk, alternativt löksås och kokt potatis
Kycklingfile´serveras med dragonsås och ris
Onsdag
Stekt fiskfile´serveras med kokt potatis och en kall räksås
Köttbullar serveras med gräddsås och kokt potatis
Torsdag
Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde
Kålpudding serveras med gräddsås och kokt potatis
Fredag
Hemlagad kalops serveras med potatis och rödbetor
Lördag
Stekt kassler serveras med champinjonsås och ris
Helgmeny: Kokt lax serveras med hollandaisesås och kokt potatis
Söndag
Stekt kassler serveras med champinjonsås och ris
Helgmeny: Kokt lax serveras med hollandaisesås och kokt potatis