Vecka 03

2020-01-13 - 2020-01-19

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Gräddstuvad pytt i panna serveras med stekt ägg och rödbetor

Husets pasta bolognese toppad med parmesan

Tisdag

Stekt fläsk serveras med hemlagad raggmunk och lingonsylt

Stekt fläsk serveras med kokt potatis och löksås

Onsdag

Pastagratäng med skinka serveras med grönsallad och vitlökssås

Fiskgratäng serveras med potatismos toppad med räkor

Torsdag

Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde

Kycklingfilé serveras med basmatris och currysås

Fredag

Karré serveras med kokt potatis, gräddsås och äpplemos

Fredagsspecial 119;-

Schnitzel serveras med stekt potatis och kaprissmör

Lördag

Helgmeny 119;-

Lax och fetaostbiff serveras med kokt potatis och en kall romsås

 

Söndag

Helgmeny 119;-

Lax och fetaostbiff serveras med kokt potatis och en kall romsås