Vecka 03
2020-01-13 - 2020-01-19
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Gräddstuvad pytt i panna serveras med stekt ägg och rödbetor
Husets pasta bolognese toppad med parmesan
Tisdag
Stekt fläsk serveras med hemlagad raggmunk och lingonsylt
Stekt fläsk serveras med kokt potatis och löksås
Onsdag
Pastagratäng med skinka serveras med grönsallad och vitlökssås
Fiskgratäng serveras med potatismos toppad med räkor
Torsdag
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Kycklingfilé serveras med basmatris och currysås
Fredag
Karré serveras med kokt potatis, gräddsås och äpplemos
Fredagsspecial 119;-
Schnitzel serveras med stekt potatis och kaprissmör
Lördag
Helgmeny 119;-
Lax och fetaostbiff serveras med kokt potatis och en kall romsås
Söndag
Helgmeny 119;-
Lax och fetaostbiff serveras med kokt potatis och en kall romsås