Vecka 15

2016-04-11 - 2016-04-17

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Veckans sallad: Tonfisksallad med ägg och dill
Veckans vegetariska: Kikärtbiff med tomatsås och quinoasallad

Måndag

Burgundisk köttgryta med ris
Fiskgratäng med lax, broccoli och ost, serveras med kokt potatis och ärtor

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med persiljestuvade morötter och kokt potatis
Kycklinggryta med röd curry, färska grönsaker och ris

Onsdag

Köttfärsbiff med kantarellsås, kokt potatis och varma grönsaker
Fläskschnitzel med stekt potatis och bearnaisesås

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Pasta Lasagne med coleslawsallad

Fredag

Krämig broccoligratäng med skinka, serveras med kokt potatis
Helgens tips: Nötfärsbiff med potatisgratäng och rödvinssås

Lördag

Pasta med kyckling och soltorkad tomat i krämig sås
Helgens tips: Nötfärsbiff med potatisgratäng och rödvinssås

Söndag

Korvstroganoff med ris och inlagd gurka
Helgens tips: Nötfärsbiff med potatisgratäng och rödvinssås