Vecka 15
2016-04-11 - 2016-04-17
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
Veckans sallad: Tonfisksallad med ägg och dill
Veckans vegetariska: Kikärtbiff med tomatsås och quinoasallad
Måndag
Burgundisk köttgryta med ris
Fiskgratäng med lax, broccoli och ost, serveras med kokt potatis och ärtor
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med persiljestuvade morötter och kokt potatis
Kycklinggryta med röd curry, färska grönsaker och ris
Onsdag
Köttfärsbiff med kantarellsås, kokt potatis och varma grönsaker
Fläskschnitzel med stekt potatis och bearnaisesås
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Pasta Lasagne med coleslawsallad
Fredag
Krämig broccoligratäng med skinka, serveras med kokt potatis
Helgens tips: Nötfärsbiff med potatisgratäng och rödvinssås
Lördag
Pasta med kyckling och soltorkad tomat i krämig sås
Helgens tips: Nötfärsbiff med potatisgratäng och rödvinssås
Söndag
Korvstroganoff med ris och inlagd gurka
Helgens tips: Nötfärsbiff med potatisgratäng och rödvinssås