Vecka 43
2016-10-24 - 2016-10-30
Dagens rätt inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 87:- Dagens soppa inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 76:- Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk från eget bageri! Nytt på Tönnebro: Nu även två st veganrätter på menyn! Välkommen
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Nötfärsbiff med stetk lök och gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
Strömmingslåda a`la Tynderö, serveras med potatismos och ärtor
Veckans vegetariska: Fetaostfylld kikärtsbiff med örtsås och couscous
Veckans sallad: Chilimarinerade räkor och crabfish med glasnudlar
Tisdag
Tönnebros potatibullar med stekt rimmat fläsk och rårörda lingon
Köttbullar med mjölkstuvade makaroner
Veckans vegetariska: Fetaostfylld kikärtsbiff med örtsås och couscous
Veckans sallad: Chilimarinerade räkor och crabfish med glasnudlar
Onsdag
Pastagratäng med köttfärs, tomat och ost
Pocherad torskfilé med ägg och persiljesås, kokt potatis, ärtor
Veckans vegetariska: Fetaostfylld kikärtsbiff med örtsås och couscous
Veckans sallad: Chilimarinerade räkor och crabfish med glasnudlar
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Grönpepparbiff med gräddsås, kokt potatis och inlagd gurka
Veckans vegetariska: Fetaostfylld kikärtsbiff med örtsås och couscous
Veckans sallad: Chilimarinerade räkor och crabfish med glasnudlar
Fredag
Kycklinggryta med röd curry och grönsaker, serveras med pasta tagliatelle
Veckans vegetariska: Fetaostfylld kikärtsbiff med örtsås och couscous
Veckans sallad: Chilimarinerade räkor och crabfish med glasnudlar
HELGENS TIPS: LAXFILÈ MED SKÄRGÅRDSSÅS, KOKT POTATIS OCH ÄRTOR 109:-
Lördag
Biff Stroganoff med ris och cremefraichetopping
Veckans vegetariska: Fetaostfylld kikärtsbiff med örtsås och couscous
Veckans sallad: Chilimarinerade räkor och crabfish med glasnudlar
HELGENS TIPS: LAXFILÈ MED SKÄRGÅRDSSÅS, KOKT POTATIS OCH ÄRTOR 109:-
Söndag
Helstekt fläskkarré med gräddsås, kokt potatis och äppelmos
Veckans vegetariska: Fetaostfylld kikärtsbiff med örtsås och couscous
Veckans sallad: Chilimarinerade räkor och crabfish med glasnudlar
HELGENS TIPS: LAXFILÈ MED SKÄRGÅRDSSÅS, KOKT POTATIS OCH ÄRTOR 109:-