Vecka 42

2016-10-17 - 2016-10-23

Dagens rätt inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 87:- Dagens soppa inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 76:- Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk från eget bageri! Nytt på Tönnebro: Nu även två st veganrätter på menyn!
Välkommen!

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Viltfärsbiffar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis

Havets panerade fiskfilé med torsk och lax, serveras med remouladsås, kokt potatis och ärtor

Veckans sallad: Pastasallad med kassler, färska champinjoner och dijondressing

Veckans vegetariska: Bulgur och fetaostfylld paprika, serveras med sallad och tsatziki

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med persiljestuvad vitkål och kokt potatis

Skomakarlåda av nötfärsbiff med potatismos och knaperstekt bacon

Veckans sallad: Pastasallad med kassler, färska champinjoner och dijondressing

Veckans vegetariska: Bulgur och fetaostfylld paprika, serveras med sallad och tsatziki

Onsdag

Bräckt falukorv med senapssås, kokt potatis och inlagd gurka

Stekt panerad fiskfilé med varm örtsås potatismos och ärtor

Veckans sallad: Pastasallad med kassler, färska champinjoner och dijondressing

Veckans vegetariska: Bulgur och fetaostfylld paprika, serveras med sallad och tsatziki

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde

Burgundisk köttgryta med bacon, rödvin och timjan serveras med ris

Veckans sallad: Pastasallad med kassler, färska champinjoner och dijondressing

Veckans vegetariska: Bulgur och fetaostfylld paprika, serveras med sallad och tsatziki

Fredag

Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås, lingon kokt potatis och varma grönsaker

Fiskgratäng med sparris och ost, serveras med potatismos och ärtor

Veckans sallad: Pastasallad med kassler, färska champinjoner och dijondressing

Veckans vegetariska: Bulgur och fetaostfylld paprika, serveras med sallad och tsatziki

Lördag

Fläskfilégryta med paprika och chili, serveras med ris

Veckans sallad: Pastasallad med kassler, färska champinjoner och dijondressing

Veckans vegetariska: Bulgur och fetaostfylld paprika, serveras med sallad och tsatziki

Söndag

Pasta med skaldjur i hummerfondssås, topppas med riven ost

Veckans sallad: Pastasallad med kassler, färska champinjoner och dijondressing

Veckans vegetariska: Bulgur och fetaostfylld paprika, serveras med sallad och tsatziki