Vecka 42
2016-10-17 - 2016-10-23
Dagens rätt inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 87:- Dagens soppa inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 76:- Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk från eget bageri! Nytt på Tönnebro: Nu även två st veganrätter på menyn!
Välkommen!
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Viltfärsbiffar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis
Havets panerade fiskfilé med torsk och lax, serveras med remouladsås, kokt potatis och ärtor
Veckans sallad: Pastasallad med kassler, färska champinjoner och dijondressing
Veckans vegetariska: Bulgur och fetaostfylld paprika, serveras med sallad och tsatziki
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med persiljestuvad vitkål och kokt potatis
Skomakarlåda av nötfärsbiff med potatismos och knaperstekt bacon
Veckans sallad: Pastasallad med kassler, färska champinjoner och dijondressing
Veckans vegetariska: Bulgur och fetaostfylld paprika, serveras med sallad och tsatziki
Onsdag
Bräckt falukorv med senapssås, kokt potatis och inlagd gurka
Stekt panerad fiskfilé med varm örtsås potatismos och ärtor
Veckans sallad: Pastasallad med kassler, färska champinjoner och dijondressing
Veckans vegetariska: Bulgur och fetaostfylld paprika, serveras med sallad och tsatziki
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Burgundisk köttgryta med bacon, rödvin och timjan serveras med ris
Veckans sallad: Pastasallad med kassler, färska champinjoner och dijondressing
Veckans vegetariska: Bulgur och fetaostfylld paprika, serveras med sallad och tsatziki
Fredag
Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås, lingon kokt potatis och varma grönsaker
Fiskgratäng med sparris och ost, serveras med potatismos och ärtor
Veckans sallad: Pastasallad med kassler, färska champinjoner och dijondressing
Veckans vegetariska: Bulgur och fetaostfylld paprika, serveras med sallad och tsatziki
Lördag
Fläskfilégryta med paprika och chili, serveras med ris
Veckans sallad: Pastasallad med kassler, färska champinjoner och dijondressing
Veckans vegetariska: Bulgur och fetaostfylld paprika, serveras med sallad och tsatziki
Söndag
Pasta med skaldjur i hummerfondssås, topppas med riven ost
Veckans sallad: Pastasallad med kassler, färska champinjoner och dijondressing
Veckans vegetariska: Bulgur och fetaostfylld paprika, serveras med sallad och tsatziki