Vecka 36

2016-09-05 - 2016-09-11

Dagens rätt inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 87:- Dagens soppa inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 76:- Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk från eget bageri! Nytt på Tönnebro: Nu även två veganrätter på menyn! Välkommen!

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

OBS nytt på menyn: Veganburgare med oumph, äggfri majonnäs och pommes frites 89:-

Måndag

Bräckt falukorv med persiljestuvade morötter och kokt potatis

Kycklinggryta med röd curry och ris

Veckans vegetariska: Morotspiccata med bulgur och örtcremefraiche

Veckans sallad: Fetaost med grekiska oliver, färsk basilika och örtvinägrette

Tisdag

Tönnebros raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt

Havets Wallenbergare av torsk och lax, serveras med romsås, kokt potatis och ärtor

Veckans vegetariska: Morotspiccata med bulgur och örtcremefraiche

Veckans sallad: Fetaost med grekiska oliver, färsk basilika och örtvinägrette

Onsdag

Köttfärsbiff med grönpepparsås, inlagd gurka och stekt potatis

Stekt panerad sejfilé med lättstuvad spenat och kokt potatis

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde

Mustig höstkalops med kokt potatis och inlagda rödbetor

Veckans vegetariska: Morotspiccata med bulgur och örtcremefraiche

Veckans sallad: Fetaost med grekiska oliver, färsk basilika och örtvinägrette

Fredag

Kycklinggratäng med pasta penne, curry och chili

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Veckans vegetariska: Morotspiccata med bulgur och örtcremefraiche

Veckans sallad: Fetaost med grekiska oliver, färsk basilika och örtvinägrette

Lördag

Ost och äggpanerad fläskschnitzel med stekt potatis, bearnaisesås och ratatouille

 

Söndag

Balsamicokokt fläskfilé med rostat vitlöksmos

Veckans vegetariska: Morotspiccata med bulgur och örtcremefraiche

Veckans sallad: Fetaost med grekiska oliver, färsk basilika och örtvinägrette