Vecka 08
2017-02-20 - 2017-02-26
Dagens rätt inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 89:-
Dagens soppa inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 79:-
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk från eget bageri!
Välkommen!
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Korvstroganoff med ris och inlagd gurka
Fiskgratäng med broccoli och ost, kokt potatis, ärtor
Veckans sallad: Grekisk sallad med oliver, fetaost och vinägrette
Veckans vegetariska: Rotsakspytt med inlagda rödbetor och örtkeso
Tisdag
Pasta med skinka och ädelost i krämig sås
Rimmad kalvbringa med Tönnebros rotmos och inlagd gurka
Veckans sallad: Grekisk sallad med oliver, fetaost och vinägrette
Veckans vegetariska: Rotsakspytt med inlagda rödbetor och örtkeso
Onsdag
Kålpudding med gräddsås och lingonsylt
Bräckt kassler med dijonsenapssås och stekt potatis
Veckans sallad: Grekisk sallad med oliver, fetaost och vinägrette
Veckans vegetariska: Rotsakspytt med inlagda rödbetor och örtkeso
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Pasta Lasagne serveras med tomat och löksallad
Veckans sallad: Grekisk sallad med oliver, fetaost och vinägrette
Veckans vegetariska: Rotsakspytt med inlagda rödbetor och örtkeso
Fredag
Köttgryta med bacon, champinjoner och rödvin, serveras med ris
Veckans sallad: Grekisk sallad med oliver, fetaost och vinägrette
Veckans vegetariska: Rotsakspytt med inlagda rödbetor och örtkeso
Veckans sallad: Grekisk sallad med oliver, fetaost och vinägrette
Helgens tips: Svensk kycklingfilè med tzatziki och klyftpotatis 109:-
Lördag
Stekt panerad torskfilé med kall skärgårdssås, kokt potatis och ärtor
Veckans sallad: Grekisk sallad med oliver, fetaost och vinägrette
Veckans vegetariska: Rotsakspytt med inlagda rödbetor och örtkeso
Helgens tips: Svensk kycklingfilè med tzatziki och klyftpotatis 109:-
Söndag
Köttfärsbiff med gräddsås, stekt potatis och lingonsylt
Veckans sallad: Grekisk sallad med oliver, fetaost och vinägrette
Veckans vegetariska: Rotsakspytt med inlagda rödbetor och örtkeso
Helgens tips: Svensk kycklingfilè med tzatziki och klyftpotatis 109:-