Vecka 08
2018-02-19 - 2018-02-25
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Ugnsstekt chorizo med tomatsås och ost, serveras med ris
Strömmingslåda med dill och tomat, potatismos och ärtor
Veckans sallad: Tonfisk med ägg och dill
Veckans vegetariska: Lasagne med grönsaker och bladspenat, serveras med sallad
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med persiljestuvad vitkål och kokt potatis
Tunna revben med stekt potatis, gräddsås och äppelmos
Veckans sallad: Tonfisk med ägg och dill
Veckans vegetariska: Lasagne med grönsaker och bladspenat, serveras med sallad
Onsdag
Potatismoussaka serveras med tomat-och basilikasallad
Stekt panerad sejfilé med varm räk och dillsås, kokt potatis och ärtor
Veckans sallad: Tonfisk med ägg och dill
Veckans vegetariska: Lasagne med grönsaker och bladspenat, serveras med sallad
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Kycklinggryta med rödvin, fläsk och svamp, serveras med ris
Veckans sallad: Tonfisk med ägg och dill
Veckans vegetariska: Lasagne med grönsaker och bladspenat, serveras med sallad
Fredag
Klassisk spagetti Bolognese toppad med parmesan
Veckans sallad: Tonfisk med ägg och dill
Veckans vegetariska: Lasagne med grönsaker och bladspenat, serveras med sallad
Helgens tips: Helstekt ytterfilé med pepparsås och potatisgratäng
Lördag
Mustig Gulaschgryta med ris och cremefraichetopping
Veckans sallad: Tonfisk med ägg och dill
Veckans vegetariska: Lasagne med grönsaker och bladspenat, serveras med sallad
Helgens tips: Helstekt ytterfilé med pepparsås och potatisgratäng
Söndag
Fläskschnitzel med ratatouille, bearnaisesås serveras med stekt potatis
Veckans sallad: Tonfisk med ägg och dill
Veckans vegetariska: Lasagne med grönsaker och bladspenat, serveras med sallad
Helgens tips: Helstekt ytterfilé med pepparsås och potatisgratäng