Vecka 06

2020-02-03 - 2020-02-09

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Pocherad sejfilé med ägg och persiljesås, kokt potatis, ärtor

Tisdag

Sjömansbiff med potatis och lök, serveras med saltgurka
Fiskgratäng med räkor och crabfish, kokt potatis samt ärtor

Onsdag

Norrlänsk pastasås med kantareller, serveras med tagliatelle
Bräckt falukorv med krämig bladspenat samt kokt potatis

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Köttbullar med gräddsås, potatismos och lingonsylt

Fredag

Kyckling med ris och currysås
Fredagstips:
Helstekt kotlettrad med rödvinssås och potatisgratäng

Lördag

Helgtips:
Stekt panerad rödspätta med räk och romremoulad, kokt potatis, ärtor och citron

Söndag

Helgtips:
Burgundisk köttgryta med svamp, lök och bacon, serveras med ris