Vecka 06
2020-02-03 - 2020-02-09
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Pocherad sejfilé med ägg och persiljesås, kokt potatis, ärtor
Tisdag
Sjömansbiff med potatis och lök, serveras med saltgurka
Fiskgratäng med räkor och crabfish, kokt potatis samt ärtor
Onsdag
Norrlänsk pastasås med kantareller, serveras med tagliatelle
Bräckt falukorv med krämig bladspenat samt kokt potatis
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Köttbullar med gräddsås, potatismos och lingonsylt
Fredag
Kyckling med ris och currysås
Fredagstips:
Helstekt kotlettrad med rödvinssås och potatisgratäng
Lördag
Helgtips:
Stekt panerad rödspätta med räk och romremoulad, kokt potatis, ärtor och citron
Söndag
Helgtips:
Burgundisk köttgryta med svamp, lök och bacon, serveras med ris