Vecka 06
2019-02-04 - 2019-02-10
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Ugnsgratinerad falukorv med potatismos och inlagd gurka
Pasta lasagne, serveras med coleslawsallad
Månadens gröna:
Fetaostpaj med bladspenat, tomat och oliver
Tisdag
Köttfärslimpa med gräddsås, stekt potatis och lingonsylt
Fiskgratäng med hummerfond och sparris, kokt potatis samt ärtor
Månadens gröna:
Fetaostpaj med bladspenat, tomat och oliver
Onsdag
Pastasås med kassler, broccoli och ost i krämig sås
Tomat och dillströmming, serveras med potatismos och ärtor
Månadens gröna:
Fetaostpaj med bladspenat, tomat och oliver
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Stekt panerad spättafilé, serveras med remouladsås, kokt potatis samt ärtor
Månadens gröna:
Fetaostpaj med bladspenat, tomat och oliver
Fredag
Flygande Jacob med ris
Fredagstipset:
Biff Bourguignon med nötkött, färska champinjoner, bacon och rödvin, serveras med ris 109:-
Månadens gröna:
Fetaostpaj med bladspenat, tomat och oliver
Lördag
Helgtips:
Nötfärsbiff med potatisgratäng och rödvinssås 109:-
Månadens gröna:
Fetaostpaj med bladspenat, tomat och oliver
Söndag
Helgtips:
Nötfärsbiff med potatisgratäng och rödvinssås 109:-
Månadens gröna:
Fetaostpaj med bladspenat, tomat och oliver