Vecka 06

2019-02-04 - 2019-02-10

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Ugnsgratinerad falukorv med potatismos och inlagd gurka
Pasta lasagne, serveras med coleslawsallad
Månadens gröna:
Fetaostpaj med bladspenat, tomat och oliver

Tisdag

Köttfärslimpa med gräddsås, stekt potatis och lingonsylt
Fiskgratäng med hummerfond och sparris, kokt potatis samt ärtor
Månadens gröna:
Fetaostpaj med bladspenat, tomat och oliver

Onsdag

Pastasås med kassler, broccoli och ost i krämig sås
Tomat och dillströmming, serveras med potatismos och ärtor
Månadens gröna:
Fetaostpaj med bladspenat, tomat och oliver

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Stekt panerad spättafilé, serveras med remouladsås, kokt potatis samt ärtor
Månadens gröna:
Fetaostpaj med bladspenat, tomat och oliver

Fredag

Flygande Jacob med ris
Fredagstipset:
Biff Bourguignon med nötkött, färska champinjoner, bacon och rödvin, serveras med ris 109:-
Månadens gröna:
Fetaostpaj med bladspenat, tomat och oliver

Lördag

Helgtips:
Nötfärsbiff med potatisgratäng och rödvinssås 109:-
Månadens gröna:
Fetaostpaj med bladspenat, tomat och oliver

Söndag

Helgtips:
Nötfärsbiff med potatisgratäng och rödvinssås 109:-
Månadens gröna:
Fetaostpaj med bladspenat, tomat och oliver