Vecka 06
2018-02-05 - 2018-02-11
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Tomatströmming med potatismos och ärtor
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Rotsaksbiff med cous cous och salsa
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
Helstekt kotlettrad med potatisgratäng och rödvinssås
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Rotsaksbiff med cous cous och salsa
Onsdag
Pastagratäng med kyckling, curry och sweetchili
Isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Rotsaksbiff med cous cous och salsa
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Stekt panerad fiskfilé med dillmajonnäs, kokt potatis, ärtor och citron
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Rotsaksbiff med cous cous och salsa
Fredag
Korvstroganoff med ris och inlagd gurka
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska:Rotsaksbiff med cous cous och salsa
Helgens tips: Fläskschnitzel med stekt potatis och bearnaisesås
Lördag
Tönnebros köttfärslimpa serveras med svampsås och kokt potatis
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Rotsaksbiff med cous cous och salsa
Helgens tips:Fläskschnitzel med stekt potatis och bearnaisesås
Söndag
Stekt panerad spättafilé med skagenröra, kokt potatis, ärtor samt citron
Veckans sallad: Rostbiff med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Rotsaksbiff med cous cous och salsa
Helgens tips: Fläskschnitzel med stekt potatis och bearnaisesås