Vecka 05

2018-01-29 - 2018-02-04

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Köttbullar med potatismos, gräddsås och lingonsylt
Stekt panerad sejfilé med varm citronsås, kokt potatis och ärtor

Tisdag

Bräckt falukorv med krämig bladspenat, serveras med kokt potatis
Skinkstek med champinjonsås och purjolökspotatis
Veckans sallad: Rostbiff med potatissallad och rödlök
Veckans vegetariska: Pastagratäng Rosso med paprika chili och basilika, serveras med linssallad

Onsdag

Långkokt fransyska med sötsur dillsås, kokt potatis och inlagd gurka
Kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor
Veckans sallad: Rostbiff med potatissallad och rödlök
Veckans vegetariska: Pastagratäng Rosso med paprika chili och basilika, serveras med linssallad

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Tönnebros Biff Lindström, serveras med potatismos och gräddsås
Veckans sallad: Rostbiff med potatissallad och rödlök
Veckans vegetariska: Pastagratäng Rosso med paprika chili och basilika, serveras med linssallad

Fredag

Kycklingfilé med soltorkade tomater och oliver i krämig sås, serveras med ris
Veckans sallad: Rostbiff med potatissallad och rödlök
Veckans vegetariska: Pastagratäng Rosso med paprika chili och basilika, serveras med linssallad
Helgens tips: Helstekt fläskfilé med rödvinssås och potatisgratäng

Lördag

Stekt lättpanerad torsk med kall rom och dillsås, kokt potatis samt ärtor
Veckans sallad: Rostbiff med potatissallad och rödlök
Veckans vegetariska: Pastagratäng Rosso med paprika chili och basilika, serveras med linssallad
Helgens tips: Helstekt fläskfilé med rödvinssås och potatisgratäng

Söndag

Köttfärsbiff med grönpepparsås och stekt potatis
Veckans sallad: Rostbiff med potatissallad och rödlök
Veckans vegetariska: Pastagratäng Rosso med paprika chili och basilika, serveras med linssallad
Helgens tips: Helstekt fläskfilé med rödvinssås och potatisgratäng