Vecka 46
2017-11-13 - 2017-11-19
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Bräckt lunchkorv med pepparrotssås och kokt potatis
Kycklingfilé med apelsingräddsås och stekt potatis
Veckans sallad: Fetaostsallad med solroskärnor och balsamvinäger
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika, serveras med ris
Tisdag
Paltbröd med stekt fläsk och vitsås
Stekt panerad sejfilé med gräddkokt fänkål, kokt potatis och ärtor
Veckans sallad: Fetaostsallad med solroskärnor och balsamvinäger
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika, serveras med ris
Onsdag
Chili Con Carne med ris och sval cremefraichetopping
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor
Veckans sallad: Fetaostsallad med solroskärnor och balsamvinäger
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika, serveras med ris
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Stekt panerad spättafilé med remouladsås, kokt potatis samt ärtor
Veckans sallad: Fetaostsallad med solroskärnor och balsamvinäger
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika, serveras med ris
Fredag
Ägg och ostpanerad schnitzel med tomatsås, servera med ris
Helgens tips: Balcamicokokt fläskfilé serveras med ostgratinerad potatiskompott 109:-
Veckans sallad: Fetaostsallad med solroskärnor och balsamvinäger
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika, serveras med ris
Lördag
Kycklinggryta med grön curry och färska grönsaker, serveras med ris
Helgens tips: Balcamicokokt fläskfilé serveras med ostgratinerad potatiskompott 109:-
Veckans sallad: Fetaostsallad med solroskärnor och balsamvinäger
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika, serveras med ris
Söndag
Ytterfiléskiva med ratatouille, bearnaisesås och stekt potatis
Veckans sallad: Fetaostsallad med solroskärnor och balsamvinäger
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika, serveras med ris