Vecka 46

2017-11-13 - 2017-11-19

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Bräckt lunchkorv med pepparrotssås och kokt potatis
Kycklingfilé med apelsingräddsås och stekt potatis
Veckans sallad: Fetaostsallad med solroskärnor och balsamvinäger
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika, serveras med ris

Tisdag

Paltbröd med stekt fläsk och vitsås
Stekt panerad sejfilé med gräddkokt fänkål, kokt potatis och ärtor
Veckans sallad: Fetaostsallad med solroskärnor och balsamvinäger
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika, serveras med ris

Onsdag

Chili Con Carne med ris och sval cremefraichetopping
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor
Veckans sallad: Fetaostsallad med solroskärnor och balsamvinäger
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika, serveras med ris

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Stekt panerad spättafilé med remouladsås, kokt potatis samt ärtor
Veckans sallad: Fetaostsallad med solroskärnor och balsamvinäger
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika, serveras med ris

Fredag

Ägg och ostpanerad schnitzel med tomatsås, servera med ris
Helgens tips: Balcamicokokt fläskfilé serveras med ostgratinerad potatiskompott 109:-
Veckans sallad: Fetaostsallad med solroskärnor och balsamvinäger
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika, serveras med ris

Lördag

Kycklinggryta med grön curry och färska grönsaker, serveras med ris
Helgens tips: Balcamicokokt fläskfilé serveras med ostgratinerad potatiskompott 109:-
Veckans sallad: Fetaostsallad med solroskärnor och balsamvinäger
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika, serveras med ris

Söndag

Ytterfiléskiva med ratatouille, bearnaisesås och stekt potatis
Veckans sallad: Fetaostsallad med solroskärnor och balsamvinäger
Veckans vegetariska: Lins och grönsaksfylld paprika, serveras med ris