Vecka 46
2019-11-11 - 2019-11-17
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Skinkstek med äppelspetsad gräddsås och kokt potatis
Veckans vegetariska:
Lasagne med bladspenat, ratatouille och fetaost, serveras med sallad
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
Veckans vegetariska:
Lasagne med bladspenat, ratatouille och fetaost, serveras med sallad
Onsdag
Bräckt falukorv med skånsk senapssås, kokt potatis och inlagd gurka
Fiskgratäng med broccoli och ost, kokt potatis, ärtor
Veckans vegetariska:
Lasagne med bladspenat, ratatouille och fetaost, serveras med sallad
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Mexikansk köttfärsgratäng med koriander och jalapenomos, serveras med nachochips
Veckans vegetariska:
Lasagne med bladspenat, ratatouille och fetaost, serveras med sallad
Fredag
Revbensspjäll med gräddsås, kokt potatis, varma grönsaker samt äppelmos
FREDAGSTIPSET:
Biff Stroganoff med ris och cremefraichetopping, serveras med rostat bröd
Veckans vegetariska:
Lasagne med bladspenat, ratatouille och fetaost, serveras med sallad
Lördag
HELGTIPS:
Vår egen kalvfärsbiff med gräddkokta färska champinjoner samt råstekt potatis
Veckans vegetariska:
Lasagne med bladspenat, ratatouille och fetaost, serveras med sallad
Söndag
HELGTIPS:
Vår egen kalvfärsbiff med gräddkokta färska champinjoner samt råstekt potatis
Veckans vegetariska:
Lasagne med bladspenat, ratatouille och fetaost, serveras med sallad