Vecka 46

2019-11-11 - 2019-11-17

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Skinkstek med äppelspetsad gräddsås och kokt potatis
Veckans vegetariska:
Lasagne med bladspenat, ratatouille och fetaost, serveras med sallad

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
Veckans vegetariska:
Lasagne med bladspenat, ratatouille och fetaost, serveras med sallad

Onsdag

Bräckt falukorv med skånsk senapssås, kokt potatis och inlagd gurka
Fiskgratäng med broccoli och ost, kokt potatis, ärtor
Veckans vegetariska:
Lasagne med bladspenat, ratatouille och fetaost, serveras med sallad

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Mexikansk köttfärsgratäng med koriander och jalapenomos, serveras med nachochips
Veckans vegetariska:
Lasagne med bladspenat, ratatouille och fetaost, serveras med sallad

Fredag

Revbensspjäll med gräddsås, kokt potatis, varma grönsaker samt äppelmos
FREDAGSTIPSET:
Biff Stroganoff med ris och cremefraichetopping, serveras med rostat bröd
Veckans vegetariska:
Lasagne med bladspenat, ratatouille och fetaost, serveras med sallad

Lördag

HELGTIPS:
Vår egen kalvfärsbiff med gräddkokta färska champinjoner samt råstekt potatis
Veckans vegetariska:
Lasagne med bladspenat, ratatouille och fetaost, serveras med sallad

Söndag

HELGTIPS:
Vår egen kalvfärsbiff med gräddkokta färska champinjoner samt råstekt potatis
Veckans vegetariska:
Lasagne med bladspenat, ratatouille och fetaost, serveras med sallad