Vecka 43
2017-10-23 - 2017-10-29
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Bräckt lunchkorv med skånsk potatis och inlagd gurka
Stekt strömming med potatismos, skirat smör och ärtor
Veckans sallad: Krämig räk och tonfisksallad med ägg och dill
Veckans vegetariska: rödbetsbiff med potatismos, toppas med varmt kaprissmör
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
Pepparrotskött med kokt potatis och inlagd gurka
Veckans sallad: Krämig räk och tonfisksallad med ägg och dill
Veckans vegetariska: rödbetsbiff med potatismos, toppas med varmt kaprissmör
Onsdag
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Stekt panerad sejfilé med skagenröra, kokt potatis och ärtor
Veckans sallad: Krämig räk och tonfisksallad med ägg och dill
Veckans vegetariska: rödbetsbiff med potatismos, toppas med varmt kaprissmör
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Pasta med bacon och färska champinjoner i krämig sås
Veckans sallad: Krämig räk och tonfisksallad med ägg och dill
Veckans vegetariska: rödbetsbiff med potatismos, toppas med varmt kaprissmör
Fredag
Köttfärsbiff med dragongräddsås, stekt potatis och varma grönsaker
Veckans sallad: Krämig räk och tonfisksallad med ägg och dill
Veckans vegetariska: rödbetsbiff med potatismos, toppas med varmt kaprissmör
Helgens tips: Kycklingfilé med ädelostsås och potatisgratäng 109:-
Lördag
Fläskschnitzel med ratatouille och bearnaisesås och stekt potatis
Veckans sallad: Krämig räk och tonfisksallad med ägg och dill
Veckans vegetariska: rödbetsbiff med potatismos, toppas med varmt kaprissmör
Helgens tips: Kycklingfilé med ädelostsås och potatisgratäng 109:-
Söndag
Helstekt kotlettrad med gräddkokta färska champinjoner och stekt potatis
Veckans sallad: Krämig räk och tonfisksallad med ägg och dill
Veckans vegetariska: rödbetsbiff med potatismos, toppas med varmt kaprissmör
Helgens tips: Kycklingfilé med ädelostsås och potatisgratäng 109:-