Vecka 41

2016-10-10 - 2016-10-16

Dagens rätt inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 87:- Dagens soppa inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 76:- Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk från eget bageri! Nytt på Tönnebro: Nu även två st veganrätter på menyn! Välkommen!

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Pannbiff med lök och gräddsås, kokt potatis och lingonsylt

Stekt strömming med potatismos, skirat smör och ärtor

Veckans vegetariska: Tönnebros potatisbullar med rårörda lingon och broccoli

Veckans sallad: Rostbiff med potatissallad och rödlök

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med Tönnebros raggmunk och lingonsylt

Korvstroganoff med ris och inlagd gurka

Veckans vegetariska: Tönnebros potatisbullar med rårörda lingon och broccoli

Veckans sallad: Rostbiff med potatissallad och rödlök

Onsdag

Kycklinggratäng med pasta penne, sweetchili och curry

Mandelpanerad stekt sej med citroncremefraiche och kokt potatis

Veckans vegetariska: Tönnebros potatisbullar med rårörda lingon och broccoli

Veckans sallad: Rostbiff med potatissallad och rödlök

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde

Fetaostfylld nötfärsbiff med ris och tomatsås

Veckans vegetariska: Tönnebros potatisbullar med rårörda lingon och broccoli

Veckans sallad: Rostbiff med potatissallad och rödlök

Fredag

Kassler med gräddkokta champinjoner och stekt potatis

Korvgryta med paprika och purjo, serveras med ris

Veckans vegetariska: Tönnebros potatisbullar med rårörda lingon och broccoli

Veckans sallad: Rostbiff med potatissallad och rödlök

Lördag

Torsk i ugn med kaviartäcke, serveras med potatiskompott och ärtor

Veckans vegetariska: Tönnebros potatisbullar med rårörda lingon och broccoli

Veckans sallad: Rostbiff med potatissallad och rödlök

Söndag

Panerad stekt kotlettskiva med grönpepparsås och klyftpotatis

Veckans vegetariska: Tönnebros potatisbullar med rårörda lingon och broccoli

Veckans sallad: Rostbiff med potatissallad och rödlök