Vecka 41
2018-10-08 - 2018-10-14
Dagens rätt inklusive smör, bröd, dryck, sallad och kaffe 94:-
Fredagstips samt helgtips 109:-
Vi har alltid vegetariska samt veganrätter på menyn, samt sallader, pajer och varma smörgåsar
Välkommen
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
Veckans sallad:
Fetaostsallad med rödlök och vinägrette
Månadens gröna:
Chili sin carne serveras med ris,creme fraiche och nachochips
Måndag
Dansk sjömansbiff av nötfärs, serveras med gräddsås samt inlagd gurka
Stekt panerad strömmingsflundra med potatismos, skirat smör och ärtor
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med klassiska bruna bönor
Tomat och ostöverbakad lunchkorv serveras med Tönnebors goda potatismos samt inlagd gurka
Onsdag
Norrlänsk köttfärssås med kantareller och viltfond, serveras med pasta tagliatelle
Stekt lättpanerad sejfilé med citronspetsad dillmajonnäs, kokt potatis, citron och ärtor
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Tönnebros kålpudding serveras med gräddsås och rårörda lingon
Fredag
Pannbiff av nötfärs, gräddkokta färska champinjoner, serveras med stekt persiljekryddad potatis
Lördag
Helgtips:
Fläskschnitzel med potatisgratäng, rödvinssås och tomatsallad
Söndag
Helgtips:
Fläskschnitzel med potatisgratäng, rödvinssås och tomatsallad