Vecka 41
2017-10-09 - 2017-10-15
Dagens rätt inklusive smör, bröd, dryck sallad och kaffe 89:-
Dagens soppa inklusive smör, bröd, dryck sallad och kaffe 79:-
Vi har alltid vegetariska rätter, även veganrätter välkomna !
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Korvstroganoff med ris och inlagd gurka
Pocherad sejfilé med ägg och persiljesås, kokt potatis samt ärtor
Veckans sallad: Pulled Pork med vitlökscremefraiche och rostat bröd
Veckans vegetariska: Rödbetsbiffar med potatismos, toppas med varmt kaprissmör
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med persiljestuvad vitkål och kokt potatis
Köttgryta med choklad, aprikos och chili, serveras med pasta
Veckans sallad: Pulled Pork med vitlökscremefraiche och rostat bröd
Veckans vegetariska: Rödbetsbiffar med potatismos, toppas med varmt kaprissmör
Onsdag
Pannbiff med tre sorters lök, gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
Pasta med kassler, färska champinjoner och ost i krämig sås
Veckans sallad: Pulled Pork med vitlökscremefraiche och rostat bröd
Veckans vegetariska: Rödbetsbiffar med potatismos, toppas med varmt kaprissmör
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Kycklinglasagne med tomatsallad
Veckans sallad: Pulled Pork med vitlökscremefraiche och rostat bröd
Veckans vegetariska: Rödbetsbiffar med potatismos, toppas med varmt kaprissmör
Fredag
Grekisk köttfärslåda med fetaost, serveras med stampad potatis och tzatsiki
Veckans sallad: Pulled Pork med vitlökscremefraiche och rostat bröd
Veckans vegetariska: Rödbetsbiffar med potatismos, toppas med varmt kaprissmör
Helgens tips: Tönnebros Wallenbergare med potatismos, brynt smör, ärtor och rårörda lingon 109:-
Lördag
Stekt panerad fiskfilé med räkremoulad, kokt potatis samt ärtor
Veckans sallad: Pulled Pork med vitlökscremefraiche och rostat bröd
Veckans vegetariska: Rödbetsbiffar med potatismos, toppas med varmt kaprissmör
Helgens tips: Tönnebros Wallenbergare med potatismos, brynt smör, ärtor och rårörda lingon 109:-
Söndag
Helstekt fläskkarré med gräddsås, kokt potatis, varma grönsaker och äppelmos
Veckans sallad: Pulled Pork med vitlökscremefraiche och rostat bröd
Veckans vegetariska: Rödbetsbiffar med potatismos, toppas med varmt kaprissmör
Helgens tips: Tönnebros Wallenbergare med potatismos, brynt smör, ärtor och rårörda lingon 109:-