Vecka 40

2018-10-01 - 2018-10-07

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Korvstroganoff med ris och inlagd gurka
Nötfärsbiff med gräddsås, lingonsylt och stekt potatis

Tisdag

Pasta med bacon och färska champinjoner i krämig sås
Pocherad sejfilé med ägg och persiljesås, kokt potatis samt ärtor

Onsdag

Bräckt falukorv med med persiljestuvade morötter och kokt potatis
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Köttfärsgratäng med jalapeno och koriandermos, serveras med guacamoledressing

Fredag

Fredagstips:
Tönnebros Wallenbergare med potatismos, skirat smör, rårörda lingon samt ärtor

Lördag

Helgtips:
Tönnebros Wallenbergare med potatismos, skirat smör, rårörda lingon samt ärtor

Söndag

Helgtips:
Lax och fisklasagne med tomat och parmesan, serveras med fräsch sallad