Vecka 40
2018-10-01 - 2018-10-07
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Korvstroganoff med ris och inlagd gurka
Nötfärsbiff med gräddsås, lingonsylt och stekt potatis
Tisdag
Pasta med bacon och färska champinjoner i krämig sås
Pocherad sejfilé med ägg och persiljesås, kokt potatis samt ärtor
Onsdag
Bräckt falukorv med med persiljestuvade morötter och kokt potatis
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Köttfärsgratäng med jalapeno och koriandermos, serveras med guacamoledressing
Fredag
Fredagstips:
Tönnebros Wallenbergare med potatismos, skirat smör, rårörda lingon samt ärtor
Lördag
Helgtips:
Tönnebros Wallenbergare med potatismos, skirat smör, rårörda lingon samt ärtor
Söndag
Helgtips:
Lax och fisklasagne med tomat och parmesan, serveras med fräsch sallad