Vecka 04
2019-01-21 - 2019-01-27
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Ugnsgratinerad korv med potatismos och inlagd gurka
Sillåda med skirat dillsmör samt ärtor
Tisdag
Bruna bönor med stekt fläsk
Mustig kalops med kokt potatis och rödbetor
Onsdag
Bräckt lunchkorv med senapssås och stekt potatis
Mandelpanerad stekt fiskfilé med citronsås, potatismos och ärtor 98:-
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Kycklinglasagne med tomat och mozzarella
Fredag
Skinkstek med äppelspetsad gräddsås, kokt potatis och äppelmos
Helgtips:
Fläskfilégryta med färska champinjoner och bacon, serveras med ris 109:-
Lördag
Helgtips:
Fläskfilégryta med färska champinjoner och bacon, serveras med ris 109:-
Söndag
Helgtips:
Fläskfilégryta med färska champinjoner och bacon, serveras med ris 109:-