Vecka 04

2019-01-21 - 2019-01-27

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Ugnsgratinerad korv med potatismos och inlagd gurka
Sillåda med skirat dillsmör samt ärtor

Tisdag

Bruna bönor med stekt fläsk
Mustig kalops med kokt potatis och rödbetor

Onsdag

Bräckt lunchkorv med senapssås och stekt potatis
Mandelpanerad stekt fiskfilé med citronsås, potatismos och ärtor 98:-

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Kycklinglasagne med tomat och mozzarella

Fredag

Skinkstek med äppelspetsad gräddsås, kokt potatis och äppelmos
Helgtips:
Fläskfilégryta med färska champinjoner och bacon, serveras med ris 109:-

Lördag

Helgtips:
Fläskfilégryta med färska champinjoner och bacon, serveras med ris 109:-

Söndag

Helgtips:
Fläskfilégryta med färska champinjoner och bacon, serveras med ris 109:-