Vecka 04

2018-01-22 - 2018-01-28

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Pocherad sej med ägg och persiljesås, kokt potatis samt ärtor
Veckans vegetariska: Tomatgratinerad spenatfylld cannelloni serveras med sallad
Veckans sallad: Pulled pork serveras med rostat bröd och vitlökscremefraiche

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
Mustig kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor
Veckans vegetariska: Tomatgratinerad spenatfylld cannelloni serveras med sallad
Veckans sallad: Pulled pork serveras med rostat bröd och vitlökscremefraiche

Onsdag

Prinskorv med krämig bladspenat och kokt potatis
Stekt panerad spättafilé med kapris och rödbetor, serveras med potatismos
Veckans vegetariska: Tomatgratinerad spenatfylld cannelloni serveras med sallad
Veckans sallad: Pulled pork serveras med rostat bröd och vitlökscremefraiche

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Pastasås med kassler, purjolök och champinjoner i krämig sås
Veckans vegetariska: Tomatgratinerad spenatfylld cannelloni serveras med sallad
Veckans sallad: Pulled pork serveras med rostat bröd och vitlökscremefraiche

Fredag

Korvstroganoff med ris och inlagd gurka
Veckans vegetariska: Tomatgratinerad spenatfylld cannelloni serveras med sallad
Veckans sallad: Pulled pork serveras med rostat bröd och vitlökscremefraiche
Helgens tips: Pocherad laxfilé med varm dill och gräslökssås, serveras med potatispuré och ärtor 109:-

Lördag

Pasta Lasagne med coleslawsallad

Veckans vegetariska: Tomatgratinerad spenatfylld cannelloni serveras med sallad
Veckans sallad: Pulled pork serveras med rostat bröd och vitlökscremefraiche
Helgens tips: Pocherad laxfilé med varm dill och gräslökssås, serveras med potatispuré och ärtor 109:-

Söndag

Kycklingfilé med dragonsås och strimlad purjolökspotatis
Veckans vegetariska: Tomatgratinerad spenatfylld cannelloni serveras med sallad
Veckans sallad: Pulled pork serveras med rostat bröd och vitlökscremefraiche
Helgens tips: Pocherad laxfilé med varm dill och gräslökssås, serveras med potatispuré och ärtor 109:-