Vecka 04
2018-01-22 - 2018-01-28
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Pocherad sej med ägg och persiljesås, kokt potatis samt ärtor
Veckans vegetariska: Tomatgratinerad spenatfylld cannelloni serveras med sallad
Veckans sallad: Pulled pork serveras med rostat bröd och vitlökscremefraiche
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
Mustig kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor
Veckans vegetariska: Tomatgratinerad spenatfylld cannelloni serveras med sallad
Veckans sallad: Pulled pork serveras med rostat bröd och vitlökscremefraiche
Onsdag
Prinskorv med krämig bladspenat och kokt potatis
Stekt panerad spättafilé med kapris och rödbetor, serveras med potatismos
Veckans vegetariska: Tomatgratinerad spenatfylld cannelloni serveras med sallad
Veckans sallad: Pulled pork serveras med rostat bröd och vitlökscremefraiche
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Pastasås med kassler, purjolök och champinjoner i krämig sås
Veckans vegetariska: Tomatgratinerad spenatfylld cannelloni serveras med sallad
Veckans sallad: Pulled pork serveras med rostat bröd och vitlökscremefraiche
Fredag
Korvstroganoff med ris och inlagd gurka
Veckans vegetariska: Tomatgratinerad spenatfylld cannelloni serveras med sallad
Veckans sallad: Pulled pork serveras med rostat bröd och vitlökscremefraiche
Helgens tips: Pocherad laxfilé med varm dill och gräslökssås, serveras med potatispuré och ärtor 109:-
Lördag
Pasta Lasagne med coleslawsallad
Veckans vegetariska: Tomatgratinerad spenatfylld cannelloni serveras med sallad
Veckans sallad: Pulled pork serveras med rostat bröd och vitlökscremefraiche
Helgens tips: Pocherad laxfilé med varm dill och gräslökssås, serveras med potatispuré och ärtor 109:-
Söndag
Kycklingfilé med dragonsås och strimlad purjolökspotatis
Veckans vegetariska: Tomatgratinerad spenatfylld cannelloni serveras med sallad
Veckans sallad: Pulled pork serveras med rostat bröd och vitlökscremefraiche
Helgens tips: Pocherad laxfilé med varm dill och gräslökssås, serveras med potatispuré och ärtor 109:-