Vecka 39

2017-09-25 - 2017-10-01

Dagens rätt inklusive smör, bröd, dryck sallad och kaffe 89:-
Dagens soppa inklusive smör, bröd, dryck sallad och kaffe 79:-
Vi har alltid vegetariska rätter, även veganrätter
välkomna !

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Bräckt falukorv med persiljestuvade morötter och kokt potatis
Strömmingslåda med dill och kaviar, serveras med potatismos och ärtor
Veckans sallad: Lufttorkad skinka med honungsmelon, färska grönsaker och vinägrette
Veckans vegetariska: Stekt polenta med parmesan, serveras med örtcreme, samt sallad med soltorkad tomat

Tisdag

Tönnebros rotmos med senapsgratinerad fläsklägg och inlagd gurka
Kycklinggryta med röd curry och grönsaker, serveras med ris
Veckans sallad: Lufttorkad skinka med honungsmelon, färska grönsaker och vinägrette
Veckans vegetariska: Stekt polenta med parmesan, serveras med örtcreme, samt sallad med soltorkad tomat

Onsdag

Bräckt falukorv med lättstuvad spenat, stekt potatis och stekt ägg
Fiskgratäng med räkor och dill, kokt potatis och ärtor
Veckans sallad: Lufttorkad skinka med honungsmelon, färska grönsaker och vinägrette
Veckans vegetariska: Stekt polenta med parmesan, serveras med örtcreme, samt sallad med soltorkad tomat

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Skomakarlåda av köttfärsbiff med knaperstekt bacon och potatismos
Veckans sallad: Lufttorkad skinka med honungsmelon, färska grönsaker och vinägrette
Veckans vegetariska: Stekt polenta med parmesan, serveras med örtcreme, samt sallad med soltorkad tomat

Fredag

Köttgryta med bacon, rödvin och svamp, serveras med ris
Veckans sallad: Lufttorkad skinka med honungsmelon, färska grönsaker och vinägrette
Veckans vegetariska: Stekt polenta med parmesan, serveras med örtcreme, samt sallad med soltorkad tomat
Helgens tips: Tönnebros ädelostfyllda nötfärsbiff med råstekt potatis och vispat örtsmör 109:-

Lördag

Tacokryddad pastagratäng med nötfärs, serveras med salsa och nachochips
Veckans sallad: Lufttorkad skinka med honungsmelon, färska grönsaker och vinägrette
Veckans vegetariska: Stekt polenta med parmesan, serveras med örtcreme, samt sallad med soltorkad tomat
Helgens tips: Tönnebros ädelostfyllda nötfärsbiff med råstekt potatis och vispat örtsmör 109:-

Söndag

Stekt panerad sejfilé med dillmajonnäs, blomkålsmos och ärtor
Veckans sallad: Lufttorkad skinka med honungsmelon, färska grönsaker och vinägrette
Veckans vegetariska: Stekt polenta med parmesan, serveras med örtcreme, samt sallad med soltorkad tomat
Helgens tips: Tönnebros ädelostfyllda nötfärsbiff med råstekt potatis och vispat örtsmör 109:-