Vecka 35
2018-08-27 - 2018-09-02
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Korvstroganoff med ris och inlagd gurka
Stekt strömming med potatismos, skirat dillsmör samt ärtor
Tisdag
Mörkokt fransyska med sötsur dillsås, kokt potatis och inlagd gurka
Fiskgratäng med sparris och räkor, kokt potatis samt ärtor
Onsdag
Pasta med ost och skinksås
Tönnebros köttfärslimpa med kapris och rödbetsfräs, serveras med gräddsås och kokt potatis
Torsdag
Fläskfilégryta med ris
Stekt panerad sejfilé med dillmajonnäs, kokt potatis och ärtor
Fredag
Helgtips:
Stekt panerad torskrygg med citrondoftande räksås, serveras med potatismos och ärtor
Lördag
Helgtips:
Fläskschnitzel med kapris, citron och ansjovis, serveras med kryddsmör och stekt potatis
Söndag
Helgtips:
Fläskschnitzel med kapris, citron och ansjovis, serveras med kryddsmör och stekt potatis