Vecka 35

2018-08-27 - 2018-09-02

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Korvstroganoff med ris och inlagd gurka
Stekt strömming med potatismos, skirat dillsmör samt ärtor

Tisdag

Mörkokt fransyska med sötsur dillsås, kokt potatis och inlagd gurka
Fiskgratäng med sparris och räkor, kokt potatis samt ärtor

Onsdag

Pasta med ost och skinksås
Tönnebros köttfärslimpa med kapris och rödbetsfräs, serveras med gräddsås och kokt potatis

Torsdag

Fläskfilégryta med ris
Stekt panerad sejfilé med dillmajonnäs, kokt potatis och ärtor

Fredag

Helgtips:
Stekt panerad torskrygg med citrondoftande räksås, serveras med potatismos och ärtor

Lördag

Helgtips:
Fläskschnitzel med kapris, citron och ansjovis, serveras med kryddsmör och stekt potatis

Söndag

Helgtips:
Fläskschnitzel med kapris, citron och ansjovis, serveras med kryddsmör och stekt potatis