Vecka 23
2017-06-05 - 2017-06-11
Dagens rätt inklusive smör, bröd, dryck, sallad och kaffe 89:-
Dagens soppa inklusive, smör, bröd, dryck sallad och kaffe 79:-
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Kycklingklubba med dragonsås och smörstekt potatis
Köttbullar med mjölkstuvade makaroner
Veckans sallad: Fetaost med kalamataoliver, rödlök och vinägrette
Veckans vegetariska: Pankopanerad zuccini med bulgur och tzatsiki
Tisdag
Bräckt falukorv med Tönnebros potatismos och inlagd gurka
Veckans sallad: Fetaost med kalamataoliver, rödlök och vinägrette
Veckans vegetariska: Pankopanerad zuccini med bulgur och tzatsiki
Helgtips: Fläskschnitzel med potatisgratäng och rödvinssås 109:-
Onsdag
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Fiskgratäng med crabfish och dill, serveras med potatismos och ärtor
Veckans sallad: Fetaost med kalamataoliver, rödlök och vinägrette
Veckans vegetariska: Pankopanerad zuccini med bulgur och tzatsiki
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk och tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Tönnebros Grönpepparbiff med gräddsås, kokt potatis och inlagd gurka
Veckans sallad: Fetaost med kalamataoliver, rödlök och vinägrette
Veckans vegetariska: Pankopanerad zuccini med bulgur och tzatsiki
Fredag
Köttgryta med rotsaker och lök, serveras med persiljepotatis
Veckans sallad: Fetaost med kalamataoliver, rödlök och vinägrette
Veckans vegetariska: Pankopanerad zuccini med bulgur och tzatsiki
Helgens tips: Tönnebros Wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, potatispuré och ärtor 109:-
Lördag
Gratinerad rödspätta med räkor och vitt vin, serveras med potatismos och ärtor
Veckans sallad: Fetaost med kalamataoliver, rödlök och vinägrette
Veckans vegetariska: Pankopanerad zuccini med bulgur och tzatsiki
Helgens tips: Tönnebros Wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, potatispuré och ärtor 109:-
Söndag
Skinkstek med apelsingräddsås, serveras med potatiskompott och grönsaker
Veckans sallad: Fetaost med kalamataoliver, rödlök och vinägrette
Veckans vegetariska: Pankopanerad zuccini med bulgur och tzatsiki
Helgens tips: Tönnebros Wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, potatispuré och ärtor 109:-