Vecka 22

2018-05-28 - 2018-06-03

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Pasta med bladspenat i krämig sås, toppad med knaperstekt bacon
Stekt salt sill med löksås, kokt potatis och ärtor
Veckans vegetariska: Quorngryta med grön curry och grönsaker, serveras med ris

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
Kycklinggryta med röd curry och grönsaker, serveras med ris
Veckans vegetariska: Quorngryta med grön curry och grönsaker, serveras med ris

Onsdag

Bräckt lunchkorv med senapssås, kokt potatis och inlagd gurka
Stekt panerad fiskfilé med dill och romsås, kokt potatis och ärtor
Veckans vegetariska: Quorngryta med grön curry och grönsaker, serveras med ris

Torsdag

Pasta med ost och skinksås
Helstekt kotlettrad med gräddsås, stekt potatis och äppelmos
Veckans vegetariska: Quorngryta med grön curry och grönsaker, serveras med ris

Fredag

Pasta Lasagne med coleslawsallad
Veckans vegetariska: Quorngryta med grön curry och grönsaker, serveras med ris
Helgtips: Fläskschnitzel med rödvinssås och potatisgratäng 109:-

Lördag

Cornflakespanerad kycklingfilé med citronsås och ris
Veckans vegetariska: Quorngryta med grön curry och grönsaker, serveras med ris
Helgtips: Fläskschnitzel med rödvinssås och potatisgratäng 109:-

Söndag

Tönnebros nötfärsbiff, serveras med gräddkokta färska champinjoner och kokt potatis
Veckans vegetariska: Quorngryta med grön curry och grönsaker, serveras med ris
Helgtips: Fläskschnitzel med rödvinssås och potatisgratäng 109:-