Vecka 20

2017-05-15 - 2017-05-21

Dagens rätt inklusive, sallad, smör , bröd, dryck och kaffe 89:- Dagens soppa inklusive, sallad, smör, bröd, dryck och kaffe 79:- Alltid vegetariska rätter, veganrätt och sallader Välkommen!

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Panerad kotlettskiva med dragonsås och stekt potatis
Stekt panerad sejfilé med kall romsås, kokt potatis och ärtor
Veckans sallad: fetaost med färsk mynta och vinägrette
Veckans vegetariska: Broccolibiffar med vitlöksdoftande grönsaksröra, serveras med ris

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
Pasta med kyckling och färska grönsaker i krämig sås
Veckans sallad: fetaost med färsk mynta och vinägrette
Veckans vegetariska: Broccolibiffar med vitlöksdoftande grönsaksröra, serveras med ris

Onsdag

Fläskgryta med grönsaker och ris
Stekt panerad sejfilé med varm gräslökssås, potatismos och ärtor
Veckans sallad: fetaost med färsk mynta och vinägrette
Veckans vegetariska: Broccolibiffar med vitlöksdoftande grönsaksröra, serveras med ris

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Tacokryddad pastagratäng med nötfärs, serveras med tomat ochlöksallad
Veckans sallad: fetaost med färsk mynta och vinägrette
Veckans vegetariska: Broccolibiffar med vitlöksdoftande grönsaksröra, serveras med ris

Fredag

Köttgryta med smålök, bacon och färska champinjoner, serveras med ris
Veckans sallad: fetaost med färsk mynta och vinägrette
Veckans vegetariska: Broccolibiffar med vitlöksdoftande grönsaksröra, serveras med ris
Helgens tips: Pasta med räkor och lax, toppad med gremolata och grillad focaccia

Lördag

Kycklingfilé med soltorkad tomat och oliver, serveras med ris
Veckans sallad: fetaost med färsk mynta och vinägrette
Veckans vegetariska: Broccolibiffar med vitlöksdoftande grönsaksröra, serveras med ris
Helgens tips: Pasta med räkor och lax, toppad med gremolata och grillad focaccia

Söndag

Fläskschnitzel med potatisgratäng och rödvinssås
Veckans sallad: fetaost med färsk mynta och vinägrette
Veckans vegetariska: Broccolibiffar med vitlöksdoftande grönsaksröra, serveras med ris
Helgens tips: Pasta med räkor och lax, toppad med gremolata och grillad focaccia