Vecka 20
2018-05-14 - 2018-05-20
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Mustig kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis
Fiskgratäng med räkor och crabfish, serveras med kokt potatis och ärtor
Veckans sallad: Chilimarinerad crabfish med krutonger och vitlöksdressing
Veckans vegetariska: Chili sin Carne med ris
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med stuvad blomkål och kokt potatis
Kycklingfilé med jordnötssås och ris
Veckans sallad: Chilimarinerad crabfish med krutonger och vitlöksdressing
Veckans vegetariska: Chili sin Carne med ris
Onsdag
Bräckt lunchkorv med skånsk potatis och inlagd gurka
Köttfärslimpa med svampsås, stekt potatis och lingonsylt
Veckans sallad: Chilimarinerad crabfish med krutonger och vitlöksdressing
Veckans vegetariska: Chili sin Carne med ris
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Pasta med bacon och färska champinjoner i krämig sås
Veckans sallad: Chilimarinerad crabfish med krutonger och vitlöksdressing
Veckans vegetariska: Chili sin Carne med ris
Fredag
Kycklinggryta med paprika, bacon och svamp, serveras med ris
Veckans sallad: Chilimarinerad crabfish med krutonger och vitlöksdressing
Veckans vegetariska: Chili sin Carne med ris
Helgens tips: Fläskschnitzel med rosépepparsås och friterad klyftpotatis 109:-
Lördag
Köttfärsbiff med pepparsås och stekt potatis
Veckans sallad: Chilimarinerad crabfish med krutonger och vitlöksdressing
Veckans vegetariska: Chili sin Carne med ris
Helgens tips: Fläskschnitzel med rosépepparsås och friterad klyftpotatis 109:-
Söndag
Skinkstek med gräddsås, kokt potatis och äppelmos
Veckans sallad: Chilimarinerad crabfish med krutonger och vitlöksdressing
Veckans vegetariska: Chili sin Carne med ris
Helgens tips: Fläskschnitzel med rosépepparsås och friterad klyftpotatis 109:-