Vecka 20

2018-05-14 - 2018-05-20

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Mustig kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis
Fiskgratäng med räkor och crabfish, serveras med kokt potatis och ärtor
Veckans sallad: Chilimarinerad crabfish med krutonger och vitlöksdressing
Veckans vegetariska: Chili sin Carne med ris

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med stuvad blomkål och kokt potatis
Kycklingfilé med jordnötssås och ris
Veckans sallad: Chilimarinerad crabfish med krutonger och vitlöksdressing
Veckans vegetariska: Chili sin Carne med ris

Onsdag

Bräckt lunchkorv med skånsk potatis och inlagd gurka
Köttfärslimpa med svampsås, stekt potatis och lingonsylt
Veckans sallad: Chilimarinerad crabfish med krutonger och vitlöksdressing
Veckans vegetariska: Chili sin Carne med ris

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Pasta med bacon och färska champinjoner i krämig sås
Veckans sallad: Chilimarinerad crabfish med krutonger och vitlöksdressing
Veckans vegetariska: Chili sin Carne med ris

Fredag

Kycklinggryta med paprika, bacon och svamp, serveras med ris
Veckans sallad: Chilimarinerad crabfish med krutonger och vitlöksdressing
Veckans vegetariska: Chili sin Carne med ris
Helgens tips: Fläskschnitzel med rosépepparsås och friterad klyftpotatis 109:-

Lördag

Köttfärsbiff med pepparsås och stekt potatis
Veckans sallad: Chilimarinerad crabfish med krutonger och vitlöksdressing
Veckans vegetariska: Chili sin Carne med ris
Helgens tips: Fläskschnitzel med rosépepparsås och friterad klyftpotatis 109:-

Söndag

Skinkstek med gräddsås, kokt potatis och äppelmos
Veckans sallad: Chilimarinerad crabfish med krutonger och vitlöksdressing
Veckans vegetariska: Chili sin Carne med ris
Helgens tips: Fläskschnitzel med rosépepparsås och friterad klyftpotatis 109:-