Vecka 02
2019-01-07 - 2019-01-13
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Bräckt falukorv med mjölkstuvade makaroner
Stekt strömming med potatismos, skirat smör samt ärtor
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med Tönnebros raggmunk,serveras med lingonsylt
Pasta med kyckling och soltorkade tomater i krämig sås
Onsdag
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
Fiskgratäng med kaviar och dill, serveras med potatismos och ärtor
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Broccoligratäng med skinka och ost, serveras med kokt potatis
Fredag
Pasta med gräddkokt bladspenat, toppas med knaperstekt bacon
Helgtips:
Viltskavsgryta med kantareller och grädde,potatispure’ 109:00
Lördag
Helgtips:
Viltskavsgryta med kantareller och grädde,potatispure’ 109:00
Söndag
Helgtips:
Viltskavsgryta med kantareller och grädde,potatispure’ 109:00