Vecka 02

2019-01-07 - 2019-01-13

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Bräckt falukorv med mjölkstuvade makaroner
Stekt strömming med potatismos, skirat smör samt ärtor

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med Tönnebros raggmunk,serveras med lingonsylt
Pasta med kyckling och soltorkade tomater i krämig sås

Onsdag

Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
Fiskgratäng med kaviar och dill, serveras med potatismos och ärtor

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Broccoligratäng med skinka och ost, serveras med kokt potatis

Fredag

Pasta med gräddkokt bladspenat, toppas med knaperstekt bacon
Helgtips:
Viltskavsgryta med kantareller och grädde,potatispure’ 109:00

Lördag

Helgtips:
Viltskavsgryta med kantareller och grädde,potatispure’ 109:00

Söndag

Helgtips:
Viltskavsgryta med kantareller och grädde,potatispure’ 109:00