Vecka 20

2016-05-16 - 2016-05-22

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. 87:-

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Veckans sallad: Salami med brieost och äppelsalsa
Veckans vegetariska: Grönsaksbiff i pitabröd med sallad och vitlökscremefraiche

Måndag

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Köttbullar med potatismos, gräddsås och lingonsylt

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis

Bräckt lunchkorv med skånsk potatis och inlagd gurka

Onsdag

”Het” Chili Con Carne med ris och sval cremefraichetopping

Fiskgratäng med broccoli och ost, kokt potatis, ärtor

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde

Strimlad biff med senap och grädde, serveras med pasta tagliatelle

Fredag

Potatismoussaka serveras med tomatsallad

Helgens tips: Nötfärsbiff med svampsås och råstekt potatis 109:-

 

Lördag

Kycklingfilé med ädelostsås, serveras med pasta tricolore

Helgens tips: Nötfärsbiff med svampsås och råstekt potatis 109:-

Söndag

Viltskavsgryta med kantareller, serveras med potatismos och rårörda lingon

Helgens tips: Nötfärsbiff med svampsås och råstekt potatis 109:-