Vecka 20
2016-05-16 - 2016-05-22
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. 87:-
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Övrigt
Veckans sallad: Salami med brieost och äppelsalsa
Veckans vegetariska: Grönsaksbiff i pitabröd med sallad och vitlökscremefraiche
Måndag
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Köttbullar med potatismos, gräddsås och lingonsylt
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
Bräckt lunchkorv med skånsk potatis och inlagd gurka
Onsdag
”Het” Chili Con Carne med ris och sval cremefraichetopping
Fiskgratäng med broccoli och ost, kokt potatis, ärtor
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Strimlad biff med senap och grädde, serveras med pasta tagliatelle
Fredag
Potatismoussaka serveras med tomatsallad
Helgens tips: Nötfärsbiff med svampsås och råstekt potatis 109:-
Lördag
Kycklingfilé med ädelostsås, serveras med pasta tricolore
Helgens tips: Nötfärsbiff med svampsås och råstekt potatis 109:-
Söndag
Viltskavsgryta med kantareller, serveras med potatismos och rårörda lingon
Helgens tips: Nötfärsbiff med svampsås och råstekt potatis 109:-