Vecka 18
2017-05-01 - 2017-05-07
Dagens rätt inklusive, smör, bröd, dryck, sallad och kaffe 89:-
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Köttbullar med mjölkstuvade makaroner
Stekt strömming med potatismos och ärtor
Veckans sallad: Krämig tonfisksallad med ägg och dill
Veckans vegetariska: Pasta med bönor och grönsaksröra
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Veckans sallad: Krämig tonfisksallad med ägg och dill
Veckans vegetariska: Pasta med bönor och grönsaksröra
Onsdag
Pasta med bacon och svamp i krämig sås
Pocherad sejfilé med ägg och persiljesås, kokt potatis och ärtor
Veckans sallad: Krämig tonfisksallad med ägg och dill
Veckans vegetariska: Pasta med bönor och grönsaksröra
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Potatismoussaka med tomat och olivsallad
Veckans sallad: Krämig tonfisksallad med ägg och dill
Veckans vegetariska: Pasta med bönor och grönsaksröra
Fredag
Biff Stroganoff med ris, cremefraichetopping och saltgurka
Veckans sallad: Krämig tonfisksallad med ägg och dill
Veckans vegetariska: Pasta med bönor och grönsaksröra
Helgens tips: Tönnebros Wallenbergare med potatispuré, skirat smör och ärtor 109:-
Lördag
Kycklinggryta med röd curry och färska grönsaker, serveras med pasta
Veckans sallad: Krämig tonfisksallad med ägg och dill
Veckans vegetariska: Pasta med bönor och grönsaksröra
Helgens tips: Tönnebros Wallenbergare med potatispuré, skirat smör och ärtor 109:-
Söndag
Helstekt kotlettrad med champinjonsås och stekt potatis
Veckans sallad: Krämig tonfisksallad med ägg och dill
Veckans vegetariska: Pasta med bönor och grönsaksröra
Helgens tips: Tönnebros Wallenbergare med potatispuré, skirat smör och ärtor 109:-