Vecka 18
2018-04-30 - 2018-05-06
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Korvstroganoff med ris och inlagd gurka
Stekt strömming med potatismos och ärtor
Veckans sallad: Fetaostsallad med oliver och rödlök, serveras med vinägrette
Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med örtcreme, gremolata och cous cous
Tisdag
1:a Maj
Kycklingfilé med soltorkad tomat och oliver i krämig sås, serveras med ris
Veckans sallad: Fetaostsallad med oliver och rödlök, serveras med vinägrette
Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med örtcreme, gremolata och cous cous
Onsdag
Isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor
Fiskgratäng med räkor och crabfish, serveras med kokt potatis och ärtor
Veckans sallad: Fetaostsallad med oliver och rödlök, serveras med vinägrette
Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med örtcreme, gremolata och cous cous
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Pasta lasagne med coleslawsallad
Veckans sallad: Fetaostsallad med oliver och rödlök, serveras med vinägrette
Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med örtcreme, gremolata och cous cous
Fredag
Pasta med krämig bladspenat, toppas med knaperstekt bacon
Veckans sallad: Fetaostsallad med oliver och rödlök, serveras med vinägrette
Veckans vegetariska: Lasagne med grönsallad
Helgtips: Tönnebros Wallenbergare med potatispuré, skirat smör, ärtor och rårörda lingon 109:-
Lördag
Helgtips: Tönnebros Wallenbergare med potatispuré, skirat smör, ärtor och rårörda lingon 109:-
Veckans sallad: Fetaostsallad med oliver och rödlök, serveras med vinägrette
Veckans vegetariska: Vegetarisk lasagne med grönsallad
Söndag
Helgtips:Viltskavsgryta med kantareller, serveras med potatismos och rårörda lingon 109:-
Veckans sallad: Fetaostsallad med oliver och rödlök, serveras med vinägrette
Veckans vegetariska: Vegetarisk lasagne med grönsallad