Vecka 17
2017-04-24 - 2017-04-30
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. 89:-
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Kycklingfilé med jordnötssås och ris
Stekt panerad spättafilé med dillmajonnäs, kokt potatis och ärtor
Veckans sallad Skinka med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Sojafärssås serveras med pasta
Tisdag
Bruna bönor med stekt rimmat fläsk
Bräckt lunchkorv med senapssås och Tönnebros potatismos
Veckans sallad Skinka med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Sojafärssås serveras med pasta
Onsdag
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Fiskgratäng med sparris, serveras med kokt potatis och ärtor
Veckans sallad Skinka med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Sojafärssås serveras med pasta
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Revbensspjäll med gräddsås, kokt potatis och äppelmos
Veckans sallad Skinka med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Sojafärssås serveras med pasta
Fredag
Dansk sjömansbiff med inlagd gurka
Veckans sallad Skinka med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Sojafärssås serveras med pasta
Lördag
Pocherad fiskfilé med cidersås, serveras med potatiskompott
Veckans sallad Skinka med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Sojafärssås serveras med pasta
Söndag
Pasta Penne med kyckling och färska grönsaker i krämig sås
Veckans sallad Skinka med krämig potatissallad
Veckans vegetariska: Sojafärssås serveras med pasta