Vecka 14

2017-04-03 - 2017-04-09

Dagens rätt inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 89:-
Dagens soppa inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe 79:-
Välkommen!

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Köttfärsbiff med jägarsås, serveras med Tönnebros potatismos

Fiskgratäng med broccoli och ost, kokt potatis och ärtor

Veckans sallad: Pepparsalami med mozzarella och soltorkad tomat

Veckans vegetariska: Bönchili med couscous, toppad med örtcreme

Tisdag

Bräckt lunchkorv med persiljestuvade morötter och kokt potatis

Ingefärsångad kolja med kokosmjölk och grön curry, serveras med bulgur

Veckans sallad: Pepparsalami med mozzarella och soltorkad tomat

Veckans vegetariska: Bönchili med couscous, toppad med örtcreme

Onsdag

Strimlad biff med senap och grädde, serveras med ris

Broccoligratäng med skinka och ost, serveras med kokt potatis

Veckans sallad: Pepparsalami med mozzarella och soltorkad tomat

Veckans vegetariska: Bönchili med couscous, toppad med örtcreme

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde

Kycklinggryta med röd curry och färska grönsaker, serveras med pasta

Veckans sallad: Pepparsalami med mozzarella och soltorkad tomat

Veckans vegetariska: Bönchili med couscous, toppad med örtcreme

Fredag

Helstekt kotlettrad med gräddkokta färska champinjoner och kokt potatis

Veckans sallad: Pepparsalami med mozzarella och soltorkad tomat

Veckans vegetariska: Bönchili med couscous, toppad med örtcreme

Helgens tips: Svensk kycklingfilé med krämig pestopasta 109:-

Lördag

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Veckans sallad: Pepparsalami med mozzarella och soltorkad tomat

Veckans vegetariska: Bönchili med couscous, toppad med örtcreme

Helgens tips: Svensk kycklingfilé med krämig pestopasta 109:-

 

Söndag

Fläskschnitzel med chilibearnaisesås och stekt potatis

Veckans sallad: Pepparsalami med mozzarella och soltorkad tomat

Veckans vegetariska: Bönchili med couscous, toppad med örtcreme

Helgens tips: Svensk kycklingfilé med krämig pestopasta 109:-