Vecka 10
2019-03-04 - 2019-03-10
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Köttbullar med mjölkstuvade makaroner
Pocherad sejfilé med ägg och persiljesås, kokt potatis samt ärtor
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Onsdag
Pasta med skinka,champinjoner och purjolök i krämig sås
Stekt panerad spättafilé med dillmajonnäs, kokt potatis och ärtor
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Norrlänsk köttfärssås med kantareller och viltfond, serveras med tagliatelle
Fredag
Mustig kalops med kokt potatis och rödbetor
Fredagstips:
Fläsknoisette med råstekt skivad potatis och rödvinssås 109:-
Lördag
Helgtips:
Fläsknoisette med råstekt skivad potatis och rödvinssås 109:-
Söndag
Helgtips:
Fläsknoisette med råstekt skivad potatis och rödvinssås 109:-