Vecka 10

2019-03-04 - 2019-03-10

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Köttbullar med mjölkstuvade makaroner
Pocherad sejfilé med ägg och persiljesås, kokt potatis samt ärtor

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Onsdag

Pasta med skinka,champinjoner och purjolök i krämig sås
Stekt panerad spättafilé med dillmajonnäs, kokt potatis och ärtor

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Norrlänsk köttfärssås med kantareller och viltfond, serveras med tagliatelle

Fredag

Mustig kalops med kokt potatis och rödbetor
Fredagstips:
Fläsknoisette med råstekt skivad potatis och rödvinssås 109:-

Lördag

Helgtips:
Fläsknoisette med råstekt skivad potatis och rödvinssås 109:-

Söndag

Helgtips:
Fläsknoisette med råstekt skivad potatis och rödvinssås 109:-