Vecka 01

2018-12-31 - 2019-01-06

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Pasta med bacon och färska champinjoner i krämig sås
Stekt panerad sejfilé med remouladsås, kokt potatis samt ärtor

Tisdag

Nyårsafton!
Biffstek av rostbiff, serveras med konjakssås och potatisgratäng

Onsdag

Nyårsdagen!
Husets Wallenbergare med skirat smör, potatispuré och rårörda lingon

Torsdag

Mustig kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis
Fiskgratäng med broccoli och ost, kokt potatis samt ärtor

Fredag

Fredagstips:
Pestoöverbakad kycklingfilé med råstekt tärnad potatis och färgglad tomatsallad

Lördag

Helstekt fläskfilé med gräddkokta färska champinjoner, serveras med råstekt potatis

Söndag

Slottstek med gräddsås, varma grönsaker och persiljepotatis