Vecka 01
2018-12-31 - 2019-01-06
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Pasta med bacon och färska champinjoner i krämig sås
Stekt panerad sejfilé med remouladsås, kokt potatis samt ärtor
Tisdag
Nyårsafton!
Biffstek av rostbiff, serveras med konjakssås och potatisgratäng
Onsdag
Nyårsdagen!
Husets Wallenbergare med skirat smör, potatispuré och rårörda lingon
Torsdag
Mustig kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis
Fiskgratäng med broccoli och ost, kokt potatis samt ärtor
Fredag
Fredagstips:
Pestoöverbakad kycklingfilé med råstekt tärnad potatis och färgglad tomatsallad
Lördag
Helstekt fläskfilé med gräddkokta färska champinjoner, serveras med råstekt potatis
Söndag
Slottstek med gräddsås, varma grönsaker och persiljepotatis