Vecka 09

2020-02-24 - 2020-03-01

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Fläsklägg med rotmos och inlagd gurka 99:-
Köttbullar med mjölkstuvade makaroner 99:-
Broccolipaj med färska champinjoner, soltorkad tomat och mozzarella 99:-

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis 99:-
Pasta med krämig bladspenat, toppas med knaperstekt bacon 99:-
Broccolipaj med färska champinjoner, soltorkad tomat och mozzarella 99:-

Onsdag

Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, kokt potatis samt äppelmos 99:-
Stekt panerad sejfilé med kall rom och dillsås, kokt potatis, ärtor samt citron 105:-
Broccolipaj med färska champinjoner, soltorkad tomat och mozzarella 99:-

Torsdag

Ärtsoppa med tunna pannkakor, jordgubbssylt och vispad grädde 99:-
Pasta med skinka och broccoli i krämig sås 99:-
Broccolipaj med färska champinjoner, soltorkad tomat och mozzarella 99:-

Fredag

Köttfärsbiff med dragonsås och stekt potatis 99:-
Fredagstipset: Kycklingfilé med potatisgratäng och rödvinssås samt liten dessert 119:-
Broccolipaj med färska champinjoner, soltorkad tomat och mozzarella 99:-

Lördag

Helgtips: Tönnebros Wallenbergare med potatismos, skirat smör,ärtor och rårörda lingon 119:-
Broccolipaj med färska champinjoner, soltorkad tomat och mozzarella 99:-

Söndag

Helgtips: Tönnebros Wallenbergare med potatismos, skirat smör,ärtor och rårörda lingon 119:-
Broccolipaj med färska champinjoner, soltorkad tomat och mozzarella 99:-