Vecka 10

2018-03-05 - 2018-03-11

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Stekt panerad spättafilé med dillmajonnäs, kokt potatis och ärtor
Veckans sallad: ost och skinka med rhodeislanddressing
Veckans vegetariska: Quornfylld tortilla, serveras med sallad och salsa

Tisdag

Tönnebros raggmunk med stekt fläsk och lingon
Fylld stekkorv med potatismos
Veckans sallad: ost och skinka med rhodeislanddressing
Veckans vegetariska: Quornfylld tortilla, serveras med sallad och salsa

Onsdag

Kalops med kokt potatis och rödbetor
Fiskgratäng med sparris och räkor, kokt potatis samt ärtor
Veckans sallad: ost och skinka med rhodeislanddressing
Veckans vegetariska: Quornfylld tortilla, serveras med sallad och salsa

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Grönpepparbiff med gräddsås, serveras med kokt potatis
Veckans sallad: ost och skinka med rhodeislanddressing
Veckans vegetariska: Quornfylld tortilla, serveras med sallad och salsa

Fredag

Jägargryta av biff med svamp och purjolök, serveras med kokt potatis
Veckans sallad: ost och skinka med rhodeislanddressing
Veckans vegetariska: Quornfylld tortilla, serveras med sallad och salsa
Helgens tips: Viltskavsgryta med potatismos och rårörda lingon 109:-

Lördag

Kycklinggratäng med bacon och purjolök serveras med ris
Veckans sallad: ost och skinka med rhodeislanddressing
Veckans vegetariska: Quornfylld tortilla, serveras med sallad och salsa
Helgens tips: Viltskavsgryta med potatismos och rårörda lingon 109:-

Söndag

Fläskfilégryta med dragon och grönsaker serveras med pasta tagliatelle
Veckans sallad: ost och skinka med rhodeislanddressing
Veckans vegetariska: Quornfylld tortilla, serveras med sallad och salsa
Helgens tips: Viltskavsgryta med potatismos och rårörda lingon 109:-