Vecka 10
2020-03-02 - 2020-03-08
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Kalkonschnitzel med champinjonsås och stekt potatis
Tisdag
Långkokt fläsksida med potatis och palsternacksmos samt löksky
Kycklinggryta med färska grönsaker, kokosmjölk och grön curry, serveras med basmatiris
Onsdag
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
Köttfärsbiff med svampsås, kokt potatis och lingonsylt
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis samt lingonsylt
Fredag
Mustig kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor
Fredagstipset: Fläsknoisette med pepparsås och stekt potatis, inklusive liten dessert
Lördag
Helgtips: Fläskschnitzel med ratatouille, bearnaisesås och klyftpotatis
Söndag
Helgtips: Fläskschnitzel med ratatouille, bearnaisesås och klyftpotatis