Vecka 10

2020-03-02 - 2020-03-08

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Kalkonschnitzel med champinjonsås och stekt potatis

Tisdag

Långkokt fläsksida med potatis och palsternacksmos samt löksky
Kycklinggryta med färska grönsaker, kokosmjölk och grön curry, serveras med basmatiris

Onsdag

Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
Köttfärsbiff med svampsås, kokt potatis och lingonsylt

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis samt lingonsylt

Fredag

Mustig kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor
Fredagstipset: Fläsknoisette med pepparsås och stekt potatis, inklusive liten dessert

Lördag

Helgtips: Fläskschnitzel med ratatouille, bearnaisesås och klyftpotatis

Söndag

Helgtips: Fläskschnitzel med ratatouille, bearnaisesås och klyftpotatis