Vecka 48
2019-11-25 - 2019-12-01
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Bräckt falukorv med persiljestuvade morötter och kokt potatis
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Veckans gröna: Thai wok med pulled oats och risnudlar
Tisdag
Bruna bönor med stekt fläsk
Stekt sejfilé med kapris och rödbetor, serveras med potatis- och palsternacksmos samt ärtor
Veckans gröna: Thai wok med pulled oats och risnudlar
Onsdag
Pasta med bacon, purjolök och färska champinjoner i krämig sås
Kyckling med ris och currysås, samt inlagd gurka
Veckans gröna: Thai wok med pulled oats och risnudlar
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Tönnebros kålpudding med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
Veckans gröna: Thai wok med pulled oats och risnudlar
Fredag
Kycklinggryta med röd curry, kokos och ris
Fredagstipset:
Mustig sjömansbiff med lök och potatis, serveras med saltgurka
Veckans gröna: Thai wok med pulled oats och risnudlar
Lördag
Helgtips:
Biffstek av rostbiff, serveras med konjakssås och potatisgratäng
Veckans gröna: Thai wok med pulled oats och risnudlar
Söndag
Helgtips:
Biffstek av rostbiff, serveras med konjakssås och potatisgratäng
Veckans gröna: Thai wok med pulled oats och risnudlar