Vecka 10

2017-03-06 - 2017-03-12

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Ugnsgratinerad falukorv med potatismos och inlagd gurka

Veckans sallad: Rostbiff med potatissallad och rödlök

Veckans vegetariska: Pasta med krämig bladspenat, toppas med stekta färska champinjoner

Tisdag

Mörkokt fransyska med dillsås, kokt potatis och inlagd gurka

Stekt panerad spättafilé med kall senap och kaprissås, kokt potatis, ärtor

Veckans sallad: Rostbiff med potatissallad och rödlök

Veckans vegetariska: Pasta med krämig bladspenat, toppas med stekta färska champinjoner

Onsdag

Korvstroganoff med ris och inlagd gurka

Chutneybiff av nötfärs med stekt lök och dragonsås, serveras med stekt potatis

Veckans sallad: Rostbiff med potatissallad och rödlök

Veckans vegetariska: Pasta med krämig bladspenat, toppas med stekta färska champinjoner

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde

Kyckling med ris och currysås

Veckans sallad: Rostbiff med potatissallad och rödlök

Veckans vegetariska: Pasta med krämig bladspenat, toppas med stekta färska champinjoner

Fredag

Stekt panerad sejfilé med kall rom och dillsås, kokt potatis och ärtor

Veckans sallad: Rostbiff med potatissallad och rödlök

Veckans vegetariska: Pasta med krämig bladspenat, toppas med stekta färska champinjoner

Helgens tips: Balsamicokokt fläskfilé med rostat vitlöksmos 109:-

Lördag

Skinkstek med cidersås, ugnsrostade grönsaker och kokt potatis

Veckans sallad: Rostbiff med potatissallad och rödlök

Veckans vegetariska: Pasta med krämig bladspenat, toppas med stekta färska champinjoner

Helgens tips: Balsamicokokt fläskfilé med rostat vitlöksmos 109:-

Söndag

Fläskschnitzel med ratatouille, bearnaisesås  och stekt potatis

Veckans sallad: Rostbiff med potatissallad och rödlök

Veckans vegetariska: Pasta med krämig bladspenat, toppas med stekta färska champinjoner

Helgens tips: Balsamicokokt fläskfilé med rostat vitlöksmos 109:-