Vecka 01

2018-01-01 - 2018-01-07

Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Övrigt

Barnmenyer flera alternativ från 45 kr
Tex Mexbuffé 109 kr från 11.00
Frukostbuffé 92 kr serveras varje dag 7.00 — 10.00
Godisbutiken ”Allting Gott” öppet:
Nyårsafton: 9,00 – 15,00
Nyårsdagen: 11,00 – 21,00
Måndag – torsdag: 10.00 — 20.00
Fredag: 10.00– 21.00
Lördag – söndag 9.00–21.00

Måndag

Helgmeny: Nötfärsbiff med potatisgratäng och rödvinssås

Månadens gröna: Vintergryta, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish. Serveras med kesogremolata och ris.

Öppet: 7.00 – 15.00
Vi önskar alla våra gäster ett gott nytt år

Tisdag

Helgmeny: Nötfärsbiff med potatisgratäng och rödvinssås

Månadens gröna: Vintergryta, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish. Serveras med kesogremolata och ris.

Öppet 11.00 – 23.00

Onsdag

Lunchkorv med senapssås och kokt potatis
Panerad skäddafilè med remouladsås och kokt potatis

Månadens gröna: Vintergryta, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish. Serveras med kesogremolata och ris.

Torsdag

Ärtsoppa med tunna pannkakor och sylt och grädde
Stuvade makaroner och köttbullar

Månadens gröna: Vintergryta, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish. Serveras med kesogremolata och ris.

Fredag

Ugnsgratinerad falukorv med potatismos och gurkmajonnäs

Fredagsspecialen: Ädelostfylld kyckling med bacon och klyftpotatis samt dessert 109:-

Månadens gröna: Vintergryta, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish. Serveras med kesogremolata och ris.

Lördag

Helgmeny: Fläskschnitzel med pommes och bearnaisesås 109:-

Månadens gröna: Vintergryta, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish. Serveras med kesogremolata och ris.

Söndag

Helgmeny: Fläskschnitzel med pommes och bearnaisesås 109:-

Månadens gröna: Vintergryta, vitlöksdoftande gryta gjord på bönor, grönsaker och ajvar relish. Serveras med kesogremolata och ris.