Vecka 08
2025-02-17 - 2025-02-23
Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!
Måndag
Tomat- och mozzarella överbakad falukorvs stubbe serveras med hemlagat potatismos samt Gurkmajonnäs.
Husets panerade flundrafilé serveras med romsås, kokt potatis, gröna ärtor toppas med citronklyfta.
Baconpasta gräddig sås med knaprig bacon, krispig lök och paprika , samt kryddad med oregano.
Tisdag
Husets knaperstekta fläsk serveras med hemlagad raggmunk alternativt potatis, löksås eller bruna bönor samt lingon.
Smörstekt kummelfilé serveras med en kall lime & pepparrotscrème serveras med kokt potatis.
Baconpasta gräddig sås med knaprig bacon, krispig lök och paprika , samt kryddad med oregano.
Onsdag
Klassisk coq au vin med kyckling, champinjoner, smålök, bacon och Pinot noir serveras med örtris
Husets klassiska strömming marinerad i kaviar & rödlök serveras med hemlagat potatismos samt lingon och citron.
Baconpasta gräddig sås med knaprig bacon, krispig lök och paprika , samt kryddad med oregano.
Torsdag
Husets sirapsdragerade kålpudding serveras med gräddsås, kokt potatis samt rårörda lingon.
Havets wallenburgare serveras med kokt potatis, gröna ärtor, citron samt en kall romsås.
Kockens timjanskryddade ärtsoppa med saltad bog serveras med senap, samt hemlagade pannkakor serveras med grädde och sylt.
Fredag
Dansk hackeböff serveras med karamelliserad lök, café de Paris-smör, Rödvinssås samt persiljepotatispuré.
Panerad torskfile serveras med en kall skarpsås, kokt potatis samt gröna ärtor.
Baconpasta gräddig sås med knaprig bacon, krispig lök och paprika , samt kryddad med oregano.
Lördag
Baconpasta gräddig sås med knaprig bacon, krispig lök och paprika , samt kryddad med oregano.
Helgens
Husets wallenbergare serveras med vinbärsgräddsås, gröna ärtor samt hemmagjord potatismos.
Husets panerade rödspättafilé serveras med en kall romsås, kokt potatis, gröna ärtor toppas med citronklyfta.
Söndag
Baconpasta gräddig sås med knaprig bacon, krispig lök och paprika , samt kryddad med oregano.
Helgens
Husets wallenbergare serveras med vinbärsgräddsås, gröna ärtor samt hemmagjord potatismos.
Husets panerade rödspättafilé serveras med en kall romsås, kokt potatis, gröna ärtor toppas med citronklyfta.