Vecka 20

2025-05-12 - 2025-05-18

Vi har alltid á la carterätter, hamburgare, grillrätter, sallader och dagsfärska bakverk!

Måndag

Falukorvstubbar och bacon serveras med potatismos samt pepparrotssås.

Panerad Kummelfile serveras med en kall citronsås, gröna ärtor, kokt potatis samt citron.

Baconpasta gräddig sås med knaprig bacon, krispig lök och paprika , samt kryddad med oregano.

 

Tisdag

Husets stekta fläsk serveras med hemlagad raggmunk alternativt potatis, löksås eller bruna bönor samt lingon.

Krämig fiskgryta med purjolök serveras med hemmagjord potatismos samt citron.

Baconpasta gräddig sås med knaprig bacon, krispig lök och paprika , samt kryddad med oregano.

Onsdag

Kockens köttfärsbiff serveras med smakrik tomatsås, potatismos och grönsaker.

Husets klassiska strömming marinerad i kaviar & rödlök serveras med hemlagat potatismos samt lingon och citron.

Baconpasta gräddig sås med knaprig bacon, krispig lök och paprika , samt kryddad med oregano.

Torsdag

Köttfärslimpan späckad med bacon serveras med vinbärsgräddsås, rårörda lingon samt koktpotatis.

Havets wallenburgare serveras med kokt potatis, gröna ärtor, citron samt en kall dillsås.

Kockens timjanskryddade ärtsoppa med saltad bog serveras med senap, samt hemlagade pannkakor serveras med grädde och sylt.

Fredag

Husets schnitzel serveras med råstekt potatis, rödvinssås, citron samt gröna ärtor.

Panerad flundrafile serveras med romsås, gröna ärtor, kokt potatis samt citron.

Baconpasta gräddig sås med knaprig bacon, krispig lök och paprika , samt kryddad med oregano.

Lördag

Baconpasta gräddig sås med knaprig bacon, krispig lök och paprika , samt kryddad med oregano.

Helgens

Husets wallenbergare serveras med vinbärsgräddsås, gröna ärtor samt hemmagjord potatismos.
Husets panerade rödspättafilé serveras med en kall dillsås, kokt potatis, gröna ärtor toppas med citronklyfta.

Söndag

Baconpasta gräddig sås med knaprig bacon, krispig lök och paprika , samt kryddad med oregano.

Helgens

Husets wallenbergare serveras med vinbärsgräddsås, gröna ärtor samt hemmagjord potatismos.
Husets panerade rödspättafilé serveras med en kall dillsås, kokt potatis, gröna ärtor toppas med citronklyfta.