Stationssäljare

Omfattning: Deltid

Varaktighet: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2024-04-20

Rasta Eksjö/Preem bygger ny butik med öppning i juni 2024

Vill du följa med på en bättre resa tillsammans med dina kollegor?

Om så är fallet så kan vi erbjuda dig en plats på väg mot en bättre resa. På våra cirka 100 bemannade stationer så är ingen dag den andra lik och du kommer att ha ett otroligt varierande arbete, likväl som lika stor variation i människor som besöker nån av våra stationer.

Rollen som Säljare innebär primärt kassatjänst vilket innefattar servering av freshfood och försäljning av andra varor. Det förekommer också många sekundära arbetsuppgifter som tillhör en bensin/servicestation såsom städning, uppfyllning i butik m.m.

Din viktigaste roll blir dock att ge varje kund ett bemötande i världsklass, vi söker därför dig som är utstrålar glädje, är utåtriktad och tycker om att ge bra service.

Förutom att du kan ta hjälp av medarbetare på Preem finns det även ett etablerat nätverk av medarbetare utöver de som finns på din station.

Du blir en viktig del av Preem och Rastas varumärke

För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör. Som Säljare har du en av Preems viktigaste roller är Preems ansikte utåt och du kommer att vara en viktig ambassadör för Preem och Rastas varumärke.

Vad ser vi att du behöver för att lyckas?

Vi tror mycket på engagemang och viljan att lyckas. Det viktigaste är att du brinner för och tycker det är roligt att ge våra kunder en upplevelse i världsklass. Vi ser även att du gillar att arbeta i team och ser vikten i att knyta goda relationer.

Det är dock meriterande om du arbetat med service kanske på bensinstation, restaurang eller inom liknande verksamheter.

Skicka in din ansökan till thomas.tuvesson@rasta.se.