Restaurangbiträde

Omfattning: Deltid

Varaktighet: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2024-04-30

Rasta Falköping är en restaurang som ingår i Rasta Sverige AB som driver 30st vägrestauranger i Sverige. Rasta ska vara det givna stoppet längs vägarna. Precis vid infarten till Falköping ligger Rasta Falköping. På anläggningen finns restaurang med uteservering, lekplats, Preembutik med tvätthall, samt 12 fräscha hotellrum. Våra största områden är husmanskost, a la carte, fika samt smörgåsar.

Vi söker nu efter personer som vill bli en del av vårt team. Vi söker dig som är över 20 år som brinner för serviceyrket, tycker om att ha många bollar i luften. Du bör vara en glad, pigg och positiv person som hela tiden vill ge våra gäster den bästa servicen. Du ska vara flexibel, arbetsvillig och serviceinriktad. Arbetet innebär mycket kontakt med människor, det är därför viktigt med social kompetens. Du är dessutom kvalitetsmedveten, organiserad, flexibel och gillar att ha rent och snyggt runt om dig.

Som restaurangbiträde hos oss jobbar du med smörgås och salladsberedning, servering av dagens rätt, lättare a la carte, kassatjänst, städ, disk etc.

Då tjänsten innebär mycket gästbemötande samt kassatjänst är god svenska i tal och skrift ett krav.

Arbetstiderna är dag och kvällstid där även helgjobb ingår.

Tycker du detta låter som något för dig och vill ha ett roligt och fartfyllt arbete så skicka din ansökan till johanna.eriksson@rasta.se