Restaurangansvarig

Omfattning: Heltid 100%

Varaktighet: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2023-10-31

Vi söker nu restaurangansvarig till oss på Rasta Markaryd.
Vi söker dig som älskar service, har goda ledaregenskaper och är driven i det du gör.
Trivs du när det är full fart och vill ansvara för en restaurang med fantastiska gäster, allt från lokala stamgäster till bussgäster från Europa? Då är det här jobbet för dig!

Som restaurangansvarig driver du verksamheten tillsammans med platschefen och har en nära dialog med köksansvarig. Du värdesätter renlighet och rutiner i arbetet samt har ett öga för detaljer som gör att vi kan överträffa gästens förväntningar.
Arbetsuppgifterna innefattar en mindre del administration, personalansvar samt att du är delaktig i den dagliga driften i restaurangen. Kvällsarbete förekommer och du kommer även att arbeta varannan helg.
Med ett tydligt fokus på gästen motiverar och inspirerar du dina medarbetare.

Meriterande: Gymnasial utbildning

Låter det här intressant? tveka inte att sök tjänsten nu direkt. Skicka din ansökan till ulf.andersson@rasta.se senast den 31 oktober. Ange referens Restaurangansvarig i din ansökan. Anställning sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Rasta Markaryd

I vägskälet mellan E4:an och väg 117 ligger Rasta Markaryd. Anläggningen är det perfekta stoppet på E4:an, ca 1 timma från Helsingborg. Här finns restaurang, Preembutik och Burger King. Rasta Markaryd är en restaurang som ingår i Rasta Sverige AB som i skrivande stund driver 29 st vägrestauranger i Sverige. Rasta ingår i Burgsvik Group med säte i Göteborg.
Läs mer här!