Restaurangansvarig

Omfattning: Deltid

Varaktighet: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2024-04-13

Rasta Mantorp är en restaurang som ingår i Rasta Sverige AB som driver 30st vägrestauranger i Sverige. Rasta ska vara det givna stoppet längs vägarna. Rasta Mantorp serverar till största delen husmanskost, a la carte och fika.

Vi söker nu en drivande restaurangansvarig med goda matlagningskunskaper som älskar service, har goda ledaregenskaper och som är van att jobba i högt tempo. Som restaurangansvarig driver du den dagliga verksamheten på Rasta Mantorp, du ska säkerställa att restaurangen uppfyller och överträffar gästens förväntningar. Du leder verksamheten på ett effektivt och glädjefullt sätt såväl kvalitativt som ekonomiskt.

Tjänsten är på 32h/vecka i snitt och innefattar dagtid, kvällstid och helger.

Arbetsuppgifterna innefattar ett nära samarbete med platschef. Du arbetar dagligen i driften med stort fokus på matlagning, ska leda och fördela arbetet med ett tydligt fokus på gästen. Du säkerhetsställer att de dagliga rutiner gällande hygien, kvalitet och ekonomi bibehålls. Du motiverar och inspirerar din personal och naturligtvis så tror du på och vill arbeta för ett företag i utveckling.

 

Skicka in din ansökan till magnus.nilsson@rasta.se.